Три думи бродят като призрак из България. Съд, конфискация, затвор!

...
Три думи бродят като призрак из България. Съд, конфискация, затвор!
Коментари Харесай

Възраждане: Щом и президентът заговори като един от нас, значи нещата са сериозни

" Три думи бродят като фантом из България. Съд, конфискация, затвор! Три думи, в които може да се заключи, цялата политическа тактика на " Възраждане ", се споделя в позиция на политическа партия " Възраждане ".

Публикуваме цялата позиция без редакторска интервенция:

" Думи, които бяха нашият главен девиз по време на всеобщите митинги против незаконното изтребване на домашни животни в Странджа от страна на ръководството на ГЕРБ и Обединени патриоти.

Това беше и нашето главно искане по време на гражданските митинги против спекулативно високите цени на горивата от края на предходната година, когато бяхме единствената политическа мощ, застанала с името и знамената си, паралелно до протестиращите.

Това е и нашето гледище в този момент, до момента в който тече протестът против гибелната за нацията ни „ Стратегия за детето “, опитваща се да върне еничарските времена, под модерна и благовидна соросоидна маска.

Досега се правеха, че не ни чуват, че ни няма, че надали не, не съществуваме. Когато обаче и президентът заприказва като възрожденец, всички настръхнаха.

Кое от това, което споделяме ние, а от оня ден и президентът Радев, не е правилно?

Не е правилно може би, че ръководството е затънало до гуша в корупция, противозаконен лобизъм, търговия с въздействие и шуробаджанащина? Може би не е правилно и това, че естественият, неклиентелистки и неучастващ в схеми български бизнес е притиснат до стената, а алчни служители и още по-алчни политици го рекетират безжалостно, редовно и проведено? А несъмнено, не е правилно и това, че българската нация се намира на практика в терминален демографски етап и е най-бързо изчезващата в света?

И на целия този декор, когато близки до властта компании изсичат Странджа планина и я трансформират в пустиня, когато цигански банди вилнеят всекидневно из българските села и пребиват наред жители и полиция, без да сортират изключително, самозабравилите се ръководещи от ГЕРБ и Оперативна програма, вместо да извърнат взор към себе си и да прогледнат за простичката истина, че ние българите имаме един единствен проблем и това са те, нападат съпротива и президент, единствено тъй като са си разрешили да кажат истината. Истина, говорена и споделяна от голямата част от нашите сънародници!

Всичко това идва да покаже едно, нещата са минали точката на обратимост. Днешната българска страна не е нашата. Истината е, че десетгодишното завещание на ГЕРБ и присъдружният ѝ партиен слугинаж оставя след себе си отровен басейн от корупция, непросветеност, неприятни управнически практики и скрити олигархично-политически зависимости, които съвсем несъмнено ще минират всяко последващо ръководство на страната. Поради тази причина днешната българска страна не предстои на реформиране, тя би трябвало да се преоснове!

А това не е по силите, опциите и най-много по усета на систематичните политически играчи, всеки от които има виновност за положението, в което се намираме.

Как се стигна дотук и кой е отговорен?

След така наречен „ промени “ от началото на 90-те години на предишния век, същата олигархия, която управляваше и преди 10 ноември 1989 година, съумя да мимикрира зад фасадата на фиктивната многопартийна система, приемайки лъжливия облик на другите цветове и партии. По наставления на външни и враждебни на България и българския народ сили, тя наложи в страната ни матрицата на неолиберализма. По създание политическият „ хайлайф “ у нас се състои от безродници и национални предатели, които не са нищо повече от една колониална администрация, провеждаща разгром над страната ни, с мандат извън.

Казаното дотук ни дава съображение да считаме днешната политическа система за сбъркана. Тя не е продуктивна и не може да обезпечи нужния разцвет на нацията и страната. Необходими са радикални политически промени, съпроводени със промяна на корумпираната политическа система и нейния политически „ хайлайф “.

За да се случи това, са нужни няколко условия, само че на първо място се постанова бърза политическа консолидация на останалите в страната ни, към момента трезво и национално мислещи пластове от популацията, осъзнаващи драматичността на протичащото се и подготвени да поемат отговорност освен за своя живот и този на своите близки, само че също по този начин за живота и бъдещето на своята татковина и сънародниците си.

Няма различен политически индивид, който може да направи това, с изключение на " Възраждане "! Всеки, който желае да застане до нас в тази борба, е добре пристигнал под знамената ни, бил той общ служащ или президент. За нас, това е без значение! Време е да разберем - или ние ще се оправим с колониалния режим, който към този момент 30 години ни опустошава, или той ще ни унищожи дефинитивно! Няма друга опция!

Дошло е време разделно и всеки би трябвало да избере страна, президентът явно избра страната на " Възраждане ".

Защото, единствено ние можем! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР