Три дена откак пеевските медии заливат публиката с поредните героизми

...
Три дена откак пеевските медии заливат публиката с поредните героизми
Коментари Харесай

Кой предупреди 20-те издирвани от ГДБОП и прокуратурата и те се скриха? Къде са босовете?

Три дни откак пеевските медии заливат публиката с следващите героизми на прокуратурата и ГДБОП. Проведена е огромна акция против наркоразпространението в страната. Задържани са 8 дилъри от група, която съгласно неофициална информация е ръководена от Радмил Ранов, по-известен като Радо Ланеца. По малките екрани страховити фрагменти с въоръжени до зъби служители на реда, които нападат лабораториии и ”плантации ” с марихуана.
Всичко това е в реда на нещата – службите и прокуратурата това работят. За тази работа всички ние им плащаме заплатите и масрафа по акциите: съоръжение, въоръжение, коли, гориво, боеприпаси, облекла, лабораторни проучвания, командировки и прочие Скъпа е битката с опиатите, само че си коства – няма спор. Би било добре да е и ефикасна - със правосъдни процеси и присъди.

Лично зам.-главният прокурор Иван Гешев дава изказвания и изяснява какъв брой величествен е ударът. И въпреки всичко някои неща будят подозрение и това не е заяждане.

Гешев съобщи, че се търсят още 20 души, които трябвало да бъдат арестувани. Възниква разумният въпрос: кой е предизвестил тези хора, та да потънат вдън земя? Нали акцията е подготвяна в цялостна секретност и за нея са знаели един-двама прокурори и един-двама шефове в ГДБОП. Откъде е изтекла информацията?

Ако пък няма теч на информация, за каква предварителна подготовка става дума, когато не се е знаело авансово, че двайсетина от набелязаните лица са минали в конспиративност. За какво информатори приказваме, за какви СРС-та или внедрени хора?

Пак господин Гешев заяви на медиите и народонаселението, че имало „ чадър “ нависоко над въпросната наркогрупа. Нависоко? Колко нависоко? И за какво прокуратурта и ГДБОП са тръгнали от ниското равнище, а не са блъснали високото? Да не страдат от акрофобия? И високо политици ли значи, огромна съчка в Министерство на вътрешните работи или почитан обвинител? Оттам може да " тече " такава информация освен това е много скъпа услуга. И най-вече шефове в тези институции имат опция да разпъват „ чадър “. Със сигурност не са хора, които отглеждат по едно-две свине в „ задния двор “…

Не е ясно също какво става със хванатите ченгета в Плевен, които са затънали в наркобизнеса до уши. Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи необичайно мълчат за случаите там, които припомнят времената на Пабло Ескобар в Колумбия.

Ей такива неща се питат хората, само че отговор няма. Има акции, микрофони, камери, изказвания, стойки, лафове, репортажи и прочие

Пилотите споделят, че работата е добре свършена, когато броят на излитанията е еднакъв на броя на кацанията. Това предписание явно не важи за броя на акциите и броя на присъдите?

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР