Телевизията пояснява, че стойността на открития наркотик се оценява на

...
Телевизията пояснява, че стойността на открития наркотик се оценява на
Коментари Харесай

Закопчаха нашенец след опит да внесе метамфетамини за 1.61 млн. е...

Телевизията разяснява, че цената на открития опиат се прави оценка на към 8 милиона леи (1,61 милиона евро).

 

Цитираното известие гласи, че на 23 май към 01:30 часа на граничния пункт Калафат-Видин в посока влизане в Румъния се е явил товарен камион, ръководен от 52-годишен български жител. Той се движел по маршрут България-Германия и превозвал стъкло, съгласно показаните документи.

След щателна инспекция румънските гранични служители на реда дружно с българските си сътрудници са намерили в кабината няколко пластмасови кутии, скрити в тапицерията, съдържащи твърдо вещество под формата на кристали.

 

Уведомени са служителите на реда от Бригадата за битка с проведената престъпност в Крайова и след инвентаризация са открити 40 пластмасови кутии с общо количество от към 40 кг вещество на стойност към 8 милиона леи.

Същия ден прокурорите от Дирекцията за следствие на закононарушенията на проведената престъпност и тероризма са задържали българския водач, който е разследван за закононарушенията интернационален трафик на високорискови опиати и вътрешен трафик на високорискови опиати. Впоследствие съдът в окръг Долж е постановил задържането му за 30 дни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР