Трета световна война може да сложи край на цивилизацията. Това

...
Трета световна война може да сложи край на цивилизацията. Това
Коментари Харесай

Путин: Трета световна война може да сложи край на цивилизацията

Трета международна война може да постави завършек на цивилизацията .

Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин по време на обичайна " Пряка линия ", на която в продължение на няколко часа дава отговор на въпроси на съветски жители, оповестяват съветски медии.

Нова международна война може да " постави завършек на цивилизацията ", предизвести Путин.

 Снимка 360756
Източник:

Страхът от взаимно заличаване, по думите му, сдържа водещите страни от внезапни придвижвания и принуждава да се почитат.

" Не знам с какви оръжия ще се води Третата международна война , само че в четвъртата ще се бият с камъни и дървета ", цитира той Алберт Айнщайн.

По думите му страхът от взаимно заличаване, както и стратегическият паритет, са принудили международните сили да се почитат след края на Втората международна война.

Президентът акцентира нуждата от сядане на масата за договаряния и приемане на решения, които ще подсигуряват европейската сигурност, отговаряща на днешната действителност.

 Снимка 360738
Източник:

Според него " безкрайните " обвинявания на Запада по адрес на Русия са политическа неточност , пояснявайки, че тези политики са нездравословни за всички. Путин счита, че западните сътрудници последователно стартират да осъзнават нуждата от определяне на връзки с Москва , макар че Западът гледа на Русия като на опасност и съперник. Държавният глава не може да даде прогноза по кое време ще се възстановят връзките със Запада, само че акцентира, че Русия е длъжна да отбрани ползите и стремежите си.

Русия би трябвало да отбрани ползите си в областта на стопанската система и сигурността. Но в това време ние постоянно се стремим към намиране на взаимни отстъпки. Тъжно, сътрудниците на Русия отхвърлят да признаят ползите ни , продължи той.

 Снимка 360757
Източник:

Държавният глава на Русия прикани света да договаря и да създаде нови механизми за интернационална сигурност.

Руският водач има вяра, че оказваният напън над съветски компании в чужбина подкопава доверието към икономическите политики на западните страни.

 Снимка 360740
Източник:

Путин също акцентира, че изтеглянето на Съединени американски щати от Договора за ограничение на системите за противоракетна защита е опит за заличаване на стратегическия паритет.

Съединени американски щати хапят ръката, която ги храни с тези ограничавания , разяснява той наложените от Съединени американски щати рестрикции при търговия с американски долари. Путин другояче означи, че доларът " сега е универсална валута ".

По проблема със Скрипал президентът на Русия разяснява, че Москва желае консулски достъп до Юлия Скрипал, а също по този начин желае да взе участие в следствието. Държавният глава има вяра, че Сергей Скрипал и щерка му не са били отровени с бойно отровно вещество.

Както Англия твърди, че тези хора са били нападнати с химически сътрудник, те щяха да са мъртви за няколко минути или секунди . Слава Богу, това не се случи. Бихме желали да имаме опцията да получим достъп до нашите жители , до Юлия, и да вземем присъединяване в следствието. Ако не получим достъп, комплицирано е да се разяснява този въпрос , изясни той.

 Снимка 360743
Източник:

Русия ще направи всичко допустимо за разрешаване на проблемите в Донбас в границите на споразуменията от Минск, даде обещание той и добави, че настоящото украинско управление е некомпетентно да реши проблемите в района.

Коментирайки галактическата стратегия на Русия, Путин заяви, че до 2022 година страната би трябвало да организира първи тествания на свръхтежка ракета с безпилотен режим, а до 2024 година към този момент да влезе в приложимост.

Владимир Путин заяви, че една от главните упоритости на Москва е да върне превъзходството си в галактическата промишленост . Той добави, че Русия развива проекти за възстановяване на галактическата техника и спътници за да върне водещата си позиция в бранша.

Руският президент даде обещание на блогъри, че няма да затварят обществени медии.

До момента са отправени към 2 милиона въпроса към съветския президент , като множеството са свързани с вътрешни проблеми.

Това е първата " Пряка линия " на Путин в новия му шестгодишен мандат и 16-ата от 2001 година Той е взел участие в предаването 11 пъти като президент и 4 пъти като министър председател. Тази година форматът е променен, защото за първи път от десетилетие няма да има съветски жители в залата. Очаква се да отговори на десетки въпроси в продължение на към четири часа. Най-дългото предаване през годините е 4 часа и 47 минути.

 Снимка 360739
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР