Треска за евтина Гражданска отговорност настана сред шофьорите. Застрахователните компании

...
Треска за евтина Гражданска отговорност настана сред шофьорите. Застрахователните компании
Коментари Харесай

Юруш за евтина Гражданска отговорност, има начин

Треска за евтина Гражданска отговорност настана измежду водачите. Застрахователните компании им дават опция да сключат полицата в този момент, на ниски цени, а тя да стартира да важи след два месеца.

Цената на Гражданската ненадейно падна през март с към 30 лв. не по пазарна логичност, а поради ценова война сред застрахователите, написа Марица. Тези с дребен пазарен дял смъкнаха цените, с цел да могат да привлекат повече клиенти.

Подбивът обаче подейства с резултата на доминото и една след друга всички сдружения понижиха цените. Отвсякъде валят отстъпки и за онлайн заплащане /до минус 10%/ или пък още по-ниски цени, когато се комбинира Гражданска с Каско да вземем за пример. Новият трик за набиране на необятна потребителска база в този момент е " плащаш в този момент, ползваш след два месеца”.

В момента на пловдивски лек автомобил с размер на мотора до 1800 кубика може да се подписа застраховка в необятни граници - от 209 лв. до 290 лв..

Свалянето на цените на Гражданската е най-бързият метод една компания да усили пазарния си дял, защото водачите не се интересуват с коя компания подписват контракт, а на каква цена. Намалените цени обаче важат за всеобщи коли и примерни водачи.

Обичайните оскъпявания за млади водачи с дребен стаж зад кормилото, коли с десен волан или автомобилисти с нарушавания на пътя остават.

" Миналата година при започване на април сключих Гражданска за 232.16 лв. ", описа притежател на автомобил, който изкъсо следи разноските по колата си. Той употребява услугите на осигурителен брокер и по този начин се застрахова по допустимо най-ниската цена.

Тази година на 3 април наложителната лавица му излязла едвам 203 лв.. Месец по-рано обаче за същата кола и същия водач цената бе 234 лв., показал за изданието огромен осигурителен брокер, който оперира и в Пловдив.

Цените на наложителната автополица бяха арестувани изкуствено, даже паднаха в първата година на коронавирус пандемията поради затварянето на огромните градове, хоум офиса и по-малкото пътувания. Това респективно означаваше по-малко изплатени вреди от фирмите при застрахователни събития.

През 2021 година цените поеха курс нагоре, само че брокери настояват, че това не е повишаване, а просто връщане към естествените ценови нива. Показва го и образецът със притежателя на автомобил нагоре, който бил прелестно сюрпризиран от евтината Гражданска. Важно е да се посочи обаче, че той е безупречен водач, без нарушавания на пътя и употребява всевъзможни вероятни отстъпки.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР