Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на

...
Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на
Коментари Харесай

Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация

Поколението, родено през 2005 година, израсна в забавни времена на промяна на цялото ни общество

Випуск 24 се сбогува с учебно заведение, а зрелостниците тази година бяха блестящи и доста ефектни. Дамите заложиха на ефектни и доста стилни модели, а момчетата в множеството случаи на класическите черни костюми със светли ризи.

Поколението, родено през 2005 година, израсна в забавни времена. Мнозина ги смятат за първата цифрова генерация, тъй като раждането им на процедура съответства с появяването на първата обществена мрежа – фейсбук и последвалата промяна на цялото общество.

Впечатление направи, че от ден на ден се усилва броят на зрелостниците, които ще продължат образованието си в Бургас, а желаните от тях специалности са свързани с медицина и ИТ.

Вижте видео от диалога ни с част от зрелостниците:


 Атанас Мосинов приключи влиятелна гимназия във Варна, на фотографията е с майка си Илияна и брат си Никола. Синът на един от най-хубавите бургаски адвокати след демократичните промени Евгений Мосинов, който ни напусна преди 6 години, ще поеме по неговия път - ще учи " Право "  Директорът на Професионалната гимназия по сградостроителство и съоръжения “П. Пенев ”  Гергана Янева  с щерка си  Виктория , която измежду отличниците на Търговската гимназия в Бургас  Адвокат Росен Кожухаров с щерка си Мила, която е зрелостник, брачната половинка си Даниела и по-голямата си щерка Теодора (вляво)  Председателят на Общинския съвет в Камено Радослав Балтаджиев изпрати сина си, който тази година приключи Търговската гимназия в Бургас
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР