Клиника за женско здраве в Канзас, която често е служила

...
Клиника за женско здраве в Канзас, която често е служила
Коментари Харесай

Клиниката в Канзас временно спира абортите след смяна на ръководството

Клиника за женско здраве в Канзас, която постоянно е служила като епицентър на спорове по отношение на правата на абортите, краткотрайно спря да предлага процедурата, влошавайки напрежението върху услугите в един от дребното щати в районът към момента разрешава аборти.

Преместването тази седмица в клиниката Trust Women в Уичита последва промяна на управлението, което беше обрисувано в публикация, оповестена в четвъртък от изданието Rewire News Group, фокусирано върху репродуктивните права.

Бордът на Trust Women’s призна това, което разказа като „ преход на водачество “ в изказване, само че сподели, че няма да разисква детайлностите от съображения за дискретност. В изказването се споделя, че също се вършат промени в медицинските протоколи.

„ Това не бяха решения, взети заради нещо незаконно “, сподели Сапфир Гарсия, която беше определена за президент на борда на шефовете на Trust Women предходната седмица, в изявление за Асошиейтед прес в петък. „ Това са неща, които са в сходство с нашата еволюция и нашия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР