Войната на Израел срещу Газа се превърна в Освободителна война

...
Войната на Израел срещу Газа се превърна в Освободителна война
Коментари Харесай

Как арабският свят ще позволи на Палестина да спечели войната за освобождение

Войната на Израел против Газа се трансформира в Освободителна война на Палестина. Жестокостта на войната и явното неуважение на интернационалното право раздрусаха международната политика до основи. Но с арабското единение Палестина ще завоюва своето избавление, проправяйки пътя към мира и сигурността в Близкия изток посредством решение с две страни.

Въпреки че държавното управление на Съединените щати признава нуждата от решение с две страни, то го блокира на процедура, като беше единственото несъгласие предишния месец против участието на Палестина в Организация на обединените нации. Израел разчита на Съединени американски щати да продължат да предотвратяват появяването на една в действителност суверенна страна Палестина. И въпреки всичко даже това затруднение може да бъде преодоляно.

Арабските народи, с впечатляващо единение, заобикалят съпротивата на Съединени американски щати. След среща на Арабската лига в Бахрейн в средата на май, арабският свят работи за световна конференция за използване на решението за две страни.

Декларацията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР