Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отдаде на липсата на концентрация

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отдаде на липсата на концентрация
Коментари Харесай

Алегри: Умора и липса на концентрация доведоха до загубата от Лацио

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отдаде на неналичието на централизация и умората на футболистите от мачовете с националните тимове загубата с 1:2 от Лацио в дуела от 8-ия кръг на Серия А. По този метод римските " орли " се изравниха с настоящия първенец, като разделят второто място с по 19 точки. Лидер е Наполи, който по-късно денем надделя Рома с 1:0 като посетител и се откъсна на върха с 24.

" Разконцентрирани сме и плащаме висока цена за това. Тревожните сигнали се появиха още в мачовете с Торино, Сасуоло и Аталанта. В последнтие си две срещи загубихме пет точки и наподобява като че ли още не сме осъзнали, че с цел да защитим купата си би трябвало да играем на 100 % във всеки мач. Факт е също, че някои футболисти пристигнаха изтощени, други бяха невъзстановени изцяло, само че нямаме опрощение за загубата.

Дибала остана запаса, тъй като в четвъртък се прибра след мачовете с Аржентина от международните квалификации и не беше в най-хубаво положение. Той направи единствено една подготовка и аз му предложих да си почине и да не се вълнува ", разяснява Алегри.
Серия А 8 кръг, събота 14 октомври  Ювентус 1:2краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР