Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че Гарет Бейл

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че Гарет Бейл
Коментари Харесай

Зидан: Гарет Бейл не си тръгна от Реал Мадрид заради мен

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан съобщи, че Гарет Бейл не си потегля от " Сантяго Бернабеу " по негова виновност. Както е известно фланговият футболист ще напусне " кралете ", като най-вероятно ще се завърне в Тотнъм, където ще играе чартърен.

Зидан също по този начин призна, че той и Бейл в никакъв случай не са имали проблеми между тях и няма кой да отнеме на уелсеца всичко, което е направил за " кралете ".

" Бейл не си потегля по моя виновност, макар че хората споделят по този начин. Темата е по-сложна. Мога единствено да кажа, че не сме имали проблеми между тях. Никой няма да му отнеме това, което е направил за Реал Мадрид. Той беше страховит. Желая му всичко най-хубаво. Така е в живота. Миналата година остана заради някаква причина. Важно е какво желае играчът. Моето мнение е същото. Не мога да кажа по кое време Азар ще бъде подготвен за игра. Най-важно е да се усеща на 100 %. Асенсио е добре, само че ще сме доста деликатни с него. Ще забележим по кое време ще е подготвен да бъде с нас ", разкри Зидан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР