Легендарният телевизионен оператор Анджела Рипън е истински пионер. Ставайки първата

...
Легендарният телевизионен оператор Анджела Рипън е истински пионер. Ставайки първата
Коментари Харесай

Анджела Рипън разкрива „тайна мисия“ преди важния 80-ти рожден ден

Легендарният ефирен оператор Анджела Рипън е същински пионер. Ставайки първата жена, която непрекъснато води националните вести на BBC през 1975 година, 79-годишната жена проправи пътя за дамите, които четат вести.

Награждавана журналистка, телевизионна водеща, четечка на вести и създател, нейната популярна кариера стартира през 1966 година в BBC Plymouth. И от този момент тя е работила в безчет радио и телевизионни излъчвания, с автобиография, която обгръща всичко от Antiques Roadshow до The Wall с Danny Dyer. Кариерата на Анджела постоянно безпроблемно съчетава съществено лъчение с бляскав шоубизнес. Кой може да не помни нейното ритване зад новинарското бюро и танца с Ърни в емблематичното Коледно шоу от 1976 година на Моркам и Уайз?

Четиридесет и седем години по-късно, тя още веднъж го направи в Strictly Come Dancing, проправяйки си път до деветата седмица с професионалния си сътрудник Kai Widdrington предходната година. Най-възрастният играч в шоуто, тя сподели, че възрастта не е преч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР