Третият сезон на скандалното шоу Ергенът едва ли е толкова

...
Третият сезон на скандалното шоу Ергенът едва ли е толкова
Коментари Харесай

Валерия от "Ергенът" трупа пари от въпроса с проникването на срещата с Алек

Третият сезон на скандалното шоу „ Ергенът ” надали е толкоз сполучлив като предходните два, тъй като от Би Ти Ви нито един път не са се похвалили с рейтинг. Но пък за първи път в това риалити се породиха подозрения за секс сред основния воин – в тази ситуация Алек Младенов, и една от участничките. Това е 21-годишната Валерия то Дупница, на която непосредствено й беше заложен въпросът „ Имаше ли навлизане? ” след срещата с ергена.
 

Феновете на риалитито са безапелационни, че срещата на Алек с Валерия им е обичан епизод. Някои от тях даже признаха в обществените мрежи и по форумите, че са гледали записа няколко пъти, тъй като не могат да му се наситят. Самата мома се прибра при останалите участнички очевидно изменена след срещата. Те очевидно изревнуваха поради щастливия и тип и започнаха да задават провокативни въпроси. Най-активна беше софтуерната инженерка Надя, която, макар нежеланието на Валерия да дискутира срещата си, не спря да я разпитва какво са правили с Алек, защо са си говорили и какво се е случило сред тях. След като къдрокосата мома от Дупница няколко пъти отхвърли да показа детайлности, ядосаната Надя изстреля извънредно недодялан въпрос: „ Имаше ли навлизане? ”. Валерия очевидно реши да я затапи и отговори: „ Може и да е имало ”.



Това сложи началото на тематика, която към този момент повече от седмица се дискутира от почитателите на шоуто. Имало ли е навлизане в „ Ергенът ”? Правил ли е Алек секс с Валерия? Това би могло да се е случило в морето, защото вечерята им на свещи беше на морския бряг, а по-късно двамата влязоха с облеклата във водата. В предаването не демонстрираха Валерия да смъква роклята си, за разлика от случая с друга мома предходната година – Елена, която смъкна и роклята, и сутиена си предходната година при среща с тогавашния ерген Евгений. Дупничанката излезе от водата облечена, тъкмо както влезе в нея. Имаше спекулации, че е свалила бельото си, защото в един от фрагментите изглеждаше, че държи нещо в ръка – евентуално бикини. „ Детективите ” измежду феновете обаче изследваха главно този кадър и откриха, че момичето не държи нищо, а това, което наподобява като бикини, в действителност е отблясък. В последна сметка, най-малко от това, което беше излъчено по малкия екран, наподобява, че „ навлизане ” не е имало. Но тематиката остана да виси в пространството съвсем като анекдот.

Благодарение на този недодялан въпрос и нахакания отговор на Валерия, нейният рейтинг внезапно се подвигна. Къдрокосата моделка стартира да натрупа почитатели, които непрестанно й изпращат колажи и смехории за „ проникването ”, а тя разгласява всичко в обществените мрежи. Последователите й към този момент са близо 50 хиляди, което й подсигурява бъдеще като инфлуенсър. „ Убивате ме се вашето въображение ”, смее се Валерия. Тя към този момент печели и пари, с помощта на този скандал. Ползва репликата в клип от салон за хубост, чието рекламно лице е станала. „ За да проникват безпрепятствено във вас, ей това е мястото ”, споделя Валерия, до момента в който й вършат козметична процедура. Явно е от хората, които знаят по какъв начин да си създадат лимонада, когато животът им сервира лимони. Но макар вълшебната по думите й вечер с Алек, след която се била влюбила в него, надали ще стигне до финала на надпреварата за сърцето му. За това се погрижи друга мома – Кристина, която описа собствен вид на диалога сред Надя и Валерия. Според нея момичето от Дупница и споделило, че с Алек са правили секс на срещата. Той сякаш й повярва. Все отново даде роза на моделката, като по този метод я остава в надпреварата за любовта му. Каза й, че дава втори късмет, само че единствено един път.

Сега съществена тематика на диалог сред феновете на шоуто е дали е имало „ навлизане ”, или не. Този въпрос задават и непосредствено към Алек и Валерия в обществените мрежи. Той не реагира на подмятанията, евентуално изобщо не следи какво му пишат. Тя пък се забавлява със обстановката, натрупа почитатели, известност и пари. А какво са правили в морето? Най-вероятно тъкмо каквото се чака от тях в продукцията – шоу.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР