С най-накрая времето се затопля много от нас ще прекарват

...
С най-накрая времето се затопля много от нас ще прекарват
Коментари Харесай

Четири начина, по които можете несъзнателно да нарушавате закона във вашата градина - рискувате солидни глоби

С най-сетне времето се затопля доста от нас ще прекарват повече време в нашите градини, само че преди да го извършите, има някои неща, от които се нуждаете с цел да знаете.

С дребна гореща вълна, обхванала няколко места в Обединеното кралство този уикенд и идните летни месеци, безспорно ще сте обезверени да прекарате по този начин нужното време навън под слънчева светлина. Престоят във вашата градина може да звучи като много почтено минало време, само че в случай че не обърнете внимание, може неумишлено да нарушите някои правила, което може да ви наложи солидна санкция.

Шон, началник на комерсиалните интервенции в Eurocell разруши четири метода, по които може неумишлено да нарушавате закона в личната си градина и всичко се свежда до усъвършенствания в дома, оповестява Bristol Live.

Когато става въпрос за възстановяване на вашата градина, значимо е да разберете разпоредбите към Разрешеното развиване (PD), което е част от законите за обмисляне на Обединеното кралство. Това разрешава на британ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР