Традиционни храни, гурме деликатеси и възможности за фюжън кулинария ще

...
Традиционни храни, гурме деликатеси и възможности за фюжън кулинария ще
Коментари Харесай

Хит в Пловдив! Сирене и кашкавал от магарешко мляко!

Традиционни храни, гурме деликатеси и благоприятни условия за фюжън кулинария ще показват участниците в изложбата "Фудтех 2018 ", най-престижния конгрес на хранителната промишленост в България. Той ще се организира от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив. "Фудтех 2018 " ще бъде фестивал на изобретателната кухня, защото ще покаже доста богат набор артикули от разнообразни типове и райони.

Основната част от експозициите са на български производители. Дистрибутори ще презентират марки от Гърция, Италия, Франция, Холандия, Белгия, Испания, Германия, Норвегия, Англия, Австралия, Аржентина, Нова Зеландия и други страни. Така всеки ще може да подбере съставки от разнообразни кулинарни посоки, които да комбинира съгласно фюжън модата. 

Хитът на ревюто ще бъдат сиренето и кашкавалът от магарешко мляко. То оказва помощ при редица болести, в това число анорексия, обясниха изложителите от компания "Мар-Ив 2016 ". Продуктите идват от плантация в сливенското село Селиминово, където животните се отглеждат пасищно, с цел да се подсигурява високото качество на млякото и месото. Нов акцент е телешкото клас "Премиум ". То ще зрее пред очите на клиентите в дизайнерска хладилна витрина на щанда. По време на барбекю шоу готвач ще пече на скара разнообразни типове месо, а презентация ще разкрие особеностите на висококачественото телешко от порода "Блек Ангъс ", както и спецификите в неговото произвеждане и обработка.

Тази година повече производителите на млечни артикули ще се състезават освен в асортимента, само че и в гаранциите за качество. Те идват от затворения цикъл, който употребяват водещите имена в сектора и който разрешава да се ползва прецизен надзор от фермата до магазина. По-широко наличие във "Фудтех " в този момент имат консервите, билките и подправките, био- и екохраните. Голямо е разнообразието от месни, сладкарски, захарни и тестени произведения. Изискани акценти внася гурме салонът. Фермерски пазар ще добавя вкусната палитра с яйца от пъдпъдък, сладка и сиропи от био плодове, сушени плодове и зеленчуци, ядки, артикули от овче, биволско, козе и краве мляко, разнообразни типове чай, самун с мая.

При консервите към този момент се постанова гурме линията. Посетителите ще тестват специалитети, основана взаимно от професионални готвачи и баби, пастети от маслини, билки, чушки, патладжани, подготвени ястия от зеленчуци. На "Фудтех 2018 " се откроява и биотенденцията. Няколко компании ще показват екологично чисти храни и консумативи тях. Изложбата е ситуирана в Града на виното и деликатесите, където се презентират също виновност и алкохолни питиета. Той е кръстопът на усети и наслаждения, присъщи на модерния жанр на живот. 

Съществена част от "Фудтех 2018 " съставлява и панорамата на новаторски технологии, техника, материали и опаковки за хранителната индустрия. Тенденцията е при преработката на суровините да се реализират оптималната непорочност и опазване на типичните свойства.

Международната галерия "Фудтех " още веднъж се провежда редом с "Вкусове от Италия ", влиятелните прояви "Агра " и "БиоАгра " - за селско стопанство, "Винария " - за лозарство и винарство, "Апи България " - за пчеларство, "Дибла - хрумвания и артикули за интериора, която е новата идея на "Хорека Пловдив " за съоръжение за заведения за хранене, заведения и хотели. Очакват се над 45 000 гости от България и Европа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР