В съда е внесен обвинителен акт срещу Начо Пантелеев. Той

...
В съда е внесен обвинителен акт срещу Начо Пантелеев. Той
Коментари Харесай

Виновният за катастрофата с Ферарио Спасов е допуснал 60 сериозни нарушения само за 6 месеца

В съда е импортиран обвинителен акт против Начо Пантелеев . Той е карал автомобила, предизвикал злополуката , при която почина футболният треньор Ферарио Спасов . На лицето е повдигнато обвиняване за осъществено пътно нарушаване със доста превишение на скоростта. При ограничаване 90 км/час , мъжът е карал със 165 км/час . Това съобщи за „ NOVA “ окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков .

Колата на Ферарио Спасов е блъсната с тази скорост откъм гърба и той умира на място на 11 ноември 2023 г . С висока социална заплаха –  така е квалифицирано действието на лидера. Причината – в границите на 6 месеца преди тази злополука, обвиненият е позволил 60 съществени нарушавания на пътя . Регистрирани са и два случая, при който лицето е карало със скорост от 248 и 268 км/час в права сред две обитаеми места.

Начо Пантелеев е взел шофьорска брошура една година преди съдбовния конфликт и в границите на този интервал е получил 2 наказателни постановления и 10 електронни фиша отвън упоменатите нарушавания. Само за ден има установени 11 нарушавания за каране със скорост – над 100 км/ч, в това число и в обитаеми места.

За осъщественото закононарушение, законът планува затвор от 5 до 15 години . В идващия месец се чака насрочване на разпоредително съвещание.

Как да се грижим за домашните любимци в горещините?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР