Този популярен чай може да направи чудеса за нивата на

...
Този популярен чай може да направи чудеса за нивата на
Коментари Харесай

Пийте това всеки ден за по-ниска кръвна захар и по-добро здраве

Този известен чай може да направи чудеса за равнищата на кръвната ви захар и за дълготрайното ви здраве. Познахте ли го към този момент?

Да, става въпрос за зеления чай.

В откриват, че потреблението на зелен чай може да усъвършенства здравето на индивида посредством намаление на кръвната захар и възстановяване на здравето на червата.

Не е изненадващо, че това не е първият път, когато учените се разгласяват изгодите от пиенето на зелен чай.

Предишни проучвания са свързвали потреблението на зелен чай с възстановяване на здравето на сърцето с помощта на флавоноидите, съдържащи се в напитката - антиоксиданти, които могат да намалят броя на LDL „ неприятния “ холестерол и да подобрят функционалността на кръвоносните съдове . Зеленият чай може даже да укрепи здравето на мозъка, да усъвършенства настроението, да понижи напрежението и да усъвършенства качеството на съня.

И въпреки всичко една от най-известните изгоди от зеления чай е, което е главната причина това ново изследване да успее да направи скорошната връзка в подобряването на здравето.

И по този начин, какъв брой зелен чай би трябвало да консумирате, с цел да се похвалите с тези изгоди?
 Чай съгласно кръвната група  Чай съгласно кръвната група  Чай съгласно кръвната група  Чай съгласно кръвната група
Участниците в изследването са консумирали дневен дестилат, който е равностоен на пет чаши зелен чай. Пиенето на към литър зелен чай дневно може да наподобява доста, само че за благополучие в него няма толкоз доста кофеин, колкото в кафето или даже в черния чай. Една чаша съдържа 28 мг кофеин, тъй че пет чаши зелен чай се равняват на 140 мг кофеин.

Ако сравните това с една чаша кафе, в която има 96 мг, или черен чай с 47 мг, пиенето на това количество зелен чай е изцяло уместно за вашето здраве.

Неподсладеният чай би бил най-хубавият избор, като се има поради, че подсладените със захар питиета ускоряват възпалените процеси в тялото - противоположният резултат на това, което желаете да постигнете с потреблението на зелен чай. Той се подготвя елементарно и може да се пие парещ или леден - съвършен за всяко време на годината.
 4 мита за зеления чай, които развенчахме  4 мита за зеления чай, които развенчахме  4 мита за зеления чай, които развенчахме  4 мита за зеления чай, които развенчахме
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР