Алекс Гърдева е хипнотерапевт и риалити звезда. Тя е Edna

...
Алекс Гърдева е хипнотерапевт и риалити звезда. Тя е Edna
Коментари Харесай

Edna.bg пита Алекс Гърдева: Могат ли лошите мисли да ни разболеят?

Алекс Гърдева е хипнотерапевт и риалити звезда. Тя е Edna от най-интересните участнички в звездния тим на Hell’s Kitchen 6. Ние не пропуснахме да ѝ зададем няколко въпроса за рубриката на нашия уебсайт,,Edna.bg пита “.

Хипнотерапевтът даде изясненост по едни от най-нашумелите и настоящи тематики, свързани с психическото здраве и цялостното благоденствие в това отношение. Знаем, че сте нетърпеливи да разберете какво сме ви подготвили, тъй че да започваме!
                             

Колко значима е силата на мисълта?

Силата на мисълта може би е едно от най-важните неща за един магически свят.

Лошите мисли могат ли да ни разболеят и за какво?

Лошите мисли могат да ни разболеят, тъй като влизаме в силата на това, което мислим и целият капацитет, който имаме, отива в минуса. Превръщаме нещо божествено и мощно в доста мощен минус.
                             

А хубавите мисли могат ли да ни излекуват и по какъв начин?

Хубавите мисли могат да ни излекуват, тъй като тази мощна сила, която сме ние, когато има положителна мисъл, тя отива в плюса. Това значи, че ние почваме да изживяваме това, което мислим.

Как да открием вътрешната мощ да мислим положително, даже в тежки обстановки?

Когато почистим болката. Когато ни почистим болката, ние можем да разгърнем капацитета. Това значи, че можем да спрем да се саботираме и да живеем по-щастливо. Това зависи изцяло от нас.
                             

Можем ли хората сами да препрограмираме съзнанието си или по-скоро имаме потребност от верните хора в живота си, с цел да се случи това?

Винаги имаме потребност от верните хора, тъй като когато ние вършим нещо за себе си, ние го вършим посредством нашия модел. Когато има други хора, които ни подкрепят, те уголемяват нашия модел. Това значи, че ние можем да разтеглим нашия светоглед и нашия фокус.

Как да избираме мъдро хората в обкръжението си?

Най-важната тематика е да избираме мъдро хора в обкръжението. Когато един човек не ни кара да се усещаме добре, би трябвало да се разделим с този човек. Има една доста хубава сентенция, която обичам:,,Когато си най-умният в стаята, напусни стаята. Смени стаята “.
                             

Ти какви хора не допускаш в живота си?

В живота си не позволявам заблудени хора, неосъзнати хора, неприятни хора.

Как успяваш да изчистиш всекидневието си от отрицателни хора?

Когато качиш вибрацията си, хората почват да те заобикалят на твоята осцилация. Другите не желаят да бъдат там по този метод. Качвам вибрацията, разпростирам себе си и животът ме среща единствено със себеподобни.
                             

Кои са разпоредбите на щастливия живот?

Себеопознаване, себеприемане, позволяване да бъркаме и да се учим от грешките си.

А теб какво те прави щастлива, с цел да ти го пожелаем?

Мен ме прави щастлива да виждам усмивки, хората, които обичам да са добре, да си разрешават да бъдат щастливи. Общото богатство ме прави щастлива.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР