Отношенията между Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън отдавна са стигнали

...
Отношенията между Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън отдавна са стигнали
Коментари Харесай

Възползва ли се Мегън Маркъл от отсъствието на Кейт

Отношенията сред Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън от дълго време са стигнали своята точка на заледяване и като че ли и двете бяха в удобната си зона надалеч една от друга. Много преди заболяването на Кейт, Мегън и Хари поеха по своя път, отвън английския кралски двор, и в действителност съперничеството сред двете видимо беше останало в историята. До скоро.

В последните няколко месеца, откогато принцеса Кейт се бори с рак и е подложена на химиотерапия, Мегън Маркъл сякаш “възкръсна ” и стартира да се появява постоянно в общественото пространство. За страдание, макар заболяването на крал Чарлз, който също се бори с подлото заболяване, херцогинята на Съсекс не се появи в Лондон с цел да го зарадва с вниманието си и даже къса среща с дребните му внуци – Арчи и Лилибет, въпреки че преди да се откажат от кралските си отговорности, точно бъдещия тогава крал бе един от най-големите поддръжници на Меган в кралския двор. Тя избира събития зад окена, в които е в компанията на брачна половинка си принц Хари и комфорта на това да не се появява наоколо до роднините си.
 Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън блестят до своите обичани мъже  Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън блестят до своите обичани мъже  Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън блестят до своите обичани мъже  Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън блестят до своите обичани мъже
Миналата седмица принц Хари и Меган Маркъл бяха на 72-часова аудиенция в Нигерия, а “отказалата ” се от кралска популярност Мегън, драговолно позираше до брачна половинка си, в особено селекциониран дрешник и с неизменимата холивудска усмивка. Бърз взор върху стилния й избор за визитата в Африка демонстрира, че тя още веднъж и все по-категорино се разграничава с кралския протокол във връзка с облеклото, като даже си разреши да се появи в мощно разголена рокля по време на публична вечеря в консервативна страна като Нигерия. И както казахме първоначално появите й са все по-чести, откогато Кейт е болна. Дали херцогинята прави тези ходове съзнателно и още веднъж желае да притегли вниманито върху себе си в общественото неявяване на Кейт или това е просто случайност, оставаме на вас да прецените, откакто разгледате галерията, а и времето да затвърди.

В същото време кралският двор не оповестява нищо съответно по отношението на Кейт Мидълтън, а обществена поява от нея не сме виждали от предходната година. Колко ще продължи това неявяване и по какъв начин ще се развие лекуването й, като че ли никой не знае сигурно сега. Едно е несъмнено – холивудската усмивка на Мегън Маркъл е постоянно подготвена за гласност, даже и в тежките моменти за фамилията.
 Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024  Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024  Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024  Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР