Този път ще се представим отлично. Това заяви зам.-председателят на

...
Този път ще се представим отлично. Това заяви зам.-председателят на
Коментари Харесай

Йордан Цонев каза целта на ДПС на изборите

Този път ще се представим чудесно. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев пред БЛИЦ. Той направи разбор на изборната кондиция на Движението и даде прогноза за резултатите му на 14 ноември 2021 година

„ Нашата цел е да активизираме целия си капацитет, тъй като България има потребност от стабилитет и съответен отговор на рецесиите. В последния парламент при приемането на бюджета се видя, че Движение за права и свободи е извънредно стабилизиращ фактор в българския парламент въз основата на своя опит, диалогичност и компромисите, които е подготвена да прави в името на България, както и на експертността си. Тези качества помогнаха доста признатата от Народното събрание актуализация на бюджета, която нямаше нищо общо с тази, която бе препоръчана от служебното държавно управление на Радев, само че за сметка на това обезпечи на българския бизнес и на българските пенсионери средства до края на годината за справяне с коронавирус рецесията ”, сподели Цонев.

Той напомни, че пенсионерите получиха по 120 лв. месечна добавка, общините получиха нови 100 милиона лв., а туризмът още 70 милиона лв.. И всичко това стана по предложение на Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР