Това вето ще бъде преодоляно веднага, така, че не виждам

...
Това вето ще бъде преодоляно веднага, така, че не виждам
Коментари Харесай

Денков: Ветото на президента за БТР-ите за Украйна ще бъде преодоляно



" Това несъгласие ще бъде преодоляно незабавно, по този начин, че не виждам защо да разясня. След това ще разясня. Имам среща с комисар Макгинес в София, по този начин, че по-късно ще имам опция да показва други мнения, в случай че има "., сбит бе министър председателят.

Тази заран президентът върна за ново разискване в Народното събрание Споразумението с Киев. То планува страната ни да даде безплатно 100 БТР-и от въоръжението на Министерство на вътрешните работи.

Според държавното управление те са с отпаднала нужда. Според президента БТР-ите могат да се употребяват за защита на границата или при бедствия и повреди.

Денков е на посещаване в Шумен, където даде обещание, че ще спомага за решаването на значимите за града инфраструктурни планове, измежду които са ремонтът на градския стадион, хиподрумът и построяването на новия басейн.

Тези и други тематики са били наранени при траялия повече от час диалог сред него и кмета Христо Христов, стана ясно на брифинг, който двамата дадоха след срещата си в постройката на община Шумен.

" Част от най-важните цели са включени в проектобюджета, само че както знаете има опция той да бъде обновен, тъй че трябваше още веднъж да бъдат разисквани плановете, които се издигат като приоритет за идващите няколко години. Основна е тематиката за водата, която е добре известна на всички, само че и спортните уреди са болна тематика, тъй че ще се търси решение през идващите години ", сподели Николай Денков.

Сред обектите, които ще попаднат във фокуса на страната за финансиране, са градският стадион " Панайот Волов ", хиподрумът и бъдещият закрит плувен комплекс.

С кмета са разисквани и пътните връзки на Шумен.

" Имаме извънреден фокус върху Североизточна България във връзка с скоростните пътища. Следващата година ще има финансиране да се приготвят планове за скоростни пътища по всички съществени посоки във вашия район - Шумен -Силистра, Шумен-Разград-Русе. Магистрала " Хемус " ще се интензифицира до идната година по лотовете, по които има техническа подготовка, като лот 9. Всичко, за което има планове, ще се работи доста през идната година, има финансиране ", сподели Николай Денков.

Кметът Христов благодари на премиера за поетите задължения и посочи, че е договорил среща идната седмица в София, на която ще се приказва съответно за ремонта на стадион " Панайот Волов ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР