Над 500 привърженици и съмишленици на ГЕРБ-СДС, общински съветници и

...
Над 500 привърженици и съмишленици на ГЕРБ-СДС, общински съветници и
Коментари Харесай

Красен Кръстев: България има нужда от стабилност в политиката, икономическите и обществените отношения

Над 500 последователи и съидейници на ГЕРБ-СДС, общински съветници и кметове от Бяла Слатина приветстваха лидера и листата от претенденти за народни представители. 
Домакини на събитието бяха кметът на общината инж. Иво Цветков и общинският началник на ГЕРБ Стефан Терзийски.
Благодарение на поддръжката, която имаме в годините от народния представител Красен Кръстев, в Бяла Слатина са осъществени едни от най-значимите планове, трансформирали средата на живот на всички наши поданици. Пълноценно се работи, когато има чуваемост. При разискването на решенията, най-важно е да си приказваме за всичко идно на дребни имена – по този начин, както беседваме с Красен ”, означи инж. Иво Цветков при представянето на листата и прикани за гласоподаване за мощния тим на ГЕРБ-СДС с номер 22.
Общинският началник на ГЕРБ-Бяла Слатина и общински консултант Стефан Терзийски съобщи, че политическата конюнктура и незрялото ръководство в последните 3 години въздействат директно върху опцията на района да се развива.
„ ГЕРБ-Бяла Слатина е конструкция, която постоянно демонстрира отлични изборни резултати. Нека го създадем и в този момент с номер 22. Благодаря Ви за доверието ”, уточни Терзийски.
Водачът на листата Красен Кръстев увери присъстващите, че ГЕРБ-СДС е единственият рационален избор във вота на 9 юни.
„ Казваме „ стоп “ на опитите, на задълбочаването на рецесиите и фрагментирането на обществото ”, бе безапелационен той. Кръстев напомни, че единствено ГЕРБ може да извърши поетите задължения – районът, общините и дребните обитаеми места да се развиват.
„ Затова в бюджета на страната защитихме средства в размер на близо 15 млн. лв. за поправки и облагородяване на уличната мрежа, централната пешеходна зона и публични пространства в Бяла Слатина ”, уточни той. Красен Кръстев направи за следващ път поръчка за триумф на коалиция ГЕРБ-СДС с цялостен четиригодишен мандат, като очерта главните цели в управническата стратегия.
„ Според нашите гласоподаватели, политиците би трябвало да поемат отговорността за реализирането на управническата стратегия, като посочат най-подготвените си политически фигури за реализирането й. Само ние можем да носим отговорността в ръководството. Виждаме изхода само във връщането на нормалността в политиката, в икономическите и публичните връзки. Вярвам, че общата политическа структура би трябвало да следва стратегически и управнически правила в синхрон с демократичността. Това е методът да избегнем рецесия в демокрацията. Трябва   ни постоянна България в сигурна Европа. Подкрепете ни и в двете листи с номер 22 ”, посочи депутатът и лидер на листата Красен Кръстев.

Коалиция ГЕРБ-СДС е под номер 22 в изборите за Европейски парламент и за Народно заседание!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР