Лидерът на Граждаски блок“ Иван Гешев коментира последните социологически данни,

...
Лидерът на Граждаски блок“ Иван Гешев коментира последните социологически данни,
Коментари Харесай

Иван Гешев: От нас зависи да променим настоящето, за да имаме по-сигурно бъдеще!

Лидерът на „ Граждаски блок “ Иван Гешев разяснява последните социологически данни, свързани с предварителните парламентарни избори и изборите за Европарламент. Позицията му е публикуввана в неговата страница във фейсбук.

Данните на социолозите демонстрират, че близо 3 млн. от жителите са показани в Народното събрание, останалите над 3 млн. българи не поддържат никого, гласоподават за партии, които са под бариерата за влизане в Парламента или въобще не гласоподават.
Логично, нямаме народна власт, а плутокрация, откакто ни ръководят с няколко % от имащите право на глас в България от които пък 90% са платен, корпоративен и клиентелистки избор. 
Управлението от последните години докара хората до боязън и неустановеност. Партиите, които се трансфораха в „ бизнес планове “ за еднолична търговия, крадене за персонални облаги и „ всекидневен кеш “ оферират единствено не-промяна, даже по-лошо, вместо да дават сигурност на жителите си, единственото което виждаме е боязън от неразбираемото бъдеще и омерзение от политиците. С откраднатите от нас пари си заплащат, с цел да се назначат още веднъж и да продължат да крадат. За страдание времената са други, а и унищожиха и армията. Иначе решението е възбрана на настоящите парламентарно показани партии ГЕРБ, Движение за права и свободи, ПП-ДБ, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и ВЪЗРАЖДАНЕ (както и доста техни проксита, на които наливат пари) както сме създали 1934 година и са последвали златни за стопанската система ни години. 
За да променим комфорта, който си сътвориха и да разсечем този циничен кръг би трябвало да излезем и да гласуваме всеобщо! За хора, които не могат да бъдат купени и уплашени и мислят за българите като за свое семейство, а не като за плячка с която да си тръгнат за Канада и Дубай. 
От нас зависи да променим сегашното, с цел да имаме по-сигурно бъдеще!
Аз не желая да съм от тези, които ще видят по какъв начин се гасят лампите и закрива Родината. А Вие?

Гласувайте за платформа " Граждански Блок " с №17!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР