Това се казва в съвместно изявление на дипломатическите представители, изпратено

...
Това се казва в съвместно изявление на дипломатическите представители, изпратено
Коментари Харесай

Речта на омразата не може да има място в нашите общества, категорични са посланици у нас

Това се споделя в взаимно изказване на дипломатическите представители, изпратено до медиите.

„ Такива закани не могат да бъдат оправдани и ние заставаме дружно с ясното разбиране, че речта на омразата не може да има място в нашите общества “, се споделя в общото мнение на посланиците.

Преди това от посолството на Франция у нас разпространиха общо изказване на посланиците на страните от Европейски Съюз в България:

„ Ние, посланиците на страните членки на Европейски Съюз, приветстваме изказването на господин Никола Минчев, ръководител на Народното събрание, осъждащо заканите за принуждение против Министерския съвет и упълномощени посланици. Подобни закани са неизвиними и ние сме обединени в убеждението си, че речта на омразата не може да има място в нашите общества “.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев през вчерашния ден също излезе с позиция по тематиката, като съобщи, че сходни изяви са недостойни и неприемливи за член на българското Народно заседание.

На 18 март депутатът Елена Гунчева от ПГ на „ Възраждане “ направи обява в обществените мрежи, в която се споделя, че „ Русия има високоточкови оръжия, тъй че тъкмо може да улучи Министерски съвет, в случай че Просто Киро изпрати нашите ракети на шута Зеленски. Може да им пратим и линк с координатите на Мустафата “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР