Това са зодиите, които нямат граници, когато си наумят нещо.

...
Това са зодиите, които нямат граници, когато си наумят нещо.
Коментари Харесай

Три са зодиите, за които няма граници в любовта

Това са зодиите, които нямат граници, когато си наумят нещо. Влюбят ли се, няма значение дали в играта са забъркани съпруг/а и деца, тъй като постоянно реализират това, което желаят, отбелязва actualno.com. Ето кои са те:

какой сегодня праздник

Овен 

Инатът и целеустремеността на Овните са безгранични. Те постоянно си слагат високи цели, тъй като считат, че животът е по-интересен, когато се бориш за нещо. Точно по този начин работят и в любовта. Никога не се задоволяват с „ питомното “ и все тичат след „ дивото “, което ги прави идеалните ловци на зодиака. Не одобряват НЕ за отговор и имат вяра, че за всяко сърце си има ключ, който се показва в верния метод и верните думи, с които постоянно знаят по какъв начин да омаят обекта на желанията си.

Когато един Овен се влюби, ще смъкна всички звезди в краката на своя избраник/избраница. Ще направи всичко, ще се показа в най-хубавата светлина, макар че има доста мърсотия, която ловко ще прикрие. Овните не се тормозят да вземат това, което считат, че им принадлежи… даже и да имат халка на пръста. Пазете се от тях, тъй като няма да им мигне окото и ще скапват щастието, което сте градили толкоз дълго.

Близнаци

Близнаците са зодията, която има най-ясно изразени две лица, от които всеки би трябвало да се пази. Близнаците нямат време за губене и избират да работят напряко. Дори да са израснали в положителни и щастливи фамилии, Близнаците отново не отдават нужната респект на брака. Смятат, че в случай че човек се влюби, не би трябвало една халка да спъва щастието им. Действат доста галантно и не оставят следи след себе си. Подходът им е доста остроумен и подъл, с което и печелят „ жертвите си “.

Близнаците влизат в живота на женените с финес, прокрадват се леко, пускат чара си и оставят кукичката, на която някой да се хване. После се отдръпват! Затварят си всички малки врати, които са отворили до момента и чакат другият да ги потърси. Сладката игра на котка и мишка не продължава дълго. И рано или късно Близнаците съумяват да скапват следващото щастливо семейство.

Риби

Рибите са много хлъзгава зодия. Никога не можеш да схванеш какви са им откровените усеща и страсти. Винаги ловко крият това, което си мислят и проектите, по които работят. За Рибите любовта няма стойност, те избират да си живеят живота и да се впускат в разнообразни неангажиращи връзки. Този живот ги поддържа млади и живи. Дава им убеденост и просто това е методът, по който избират да живеят. Присмиват се на тези, които са основали фамилии и са обречени да бъдат с един човек до края на живота си.

Именно поради това, те се усещат длъжни да разнообразят живота на фамилните, които притеглят вниманието им. Те са директни, въобще не си крият и не ги интересува дали ще бъдат хванати. Смятат, че щом се е стигнало до там, с бракът на избраника им е свършено и те не са повода за края.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР