Страхливецът никога няма да я завоюва. С нея може да

...
Страхливецът никога няма да я завоюва. С нея може да
Коментари Харесай

Тя иска да притежава

Страхливецът в никакъв случай няма да я завоюва. С нея може да има триумф единствено мъж, който твърдо знае какво желае. Жената Скорпион е доста прочувствена, нежна и взискателна. Интересува я не лекия флирт или сътрудник за една нощ. Тя е притежателка. Мъжете, които не счита за належащо да се обвързват, по-добре да си нямат работа с жена Скорпион. Тя е страна по контракт със строги условия и доста допълнения, в които е изброено какво не можете да вършиме.

Защо безнаказано й се удава да бъде ревностна притежателка? Причината е в това, че тя е възхитителна, очарователна и неотразима. Възбужда в спалнята и развлича в хола. Около нея витае аура от тайнственост. Може да докара мъжа на границата на отчаянието и с една дума да му върне щастието.

Тази взривоопасна жена не познава междинни положения. С дами от други зодиакални знаци можете да постигнете компромис за вашите права, само че с нея това е изключено. Трябва да се подчините и да извлечете оптимално наслаждение от вашата договорка, или ще ви се наложи да живеете върху настоящ вулкан.

Любовта е извънредно значима за нея, тя има омагьосване, задоволително с цел да притегли всеки мъж. Ако той е нещо изключително, тя е способна да стане агресор. Стига мощната й вътрешен глас да й подсказва, че тя ще бъде щастлива с този човек, оборотите й се привеждат в деяние. Рядко бърка. Надарена е със дарба да прониква в тайните на мъжката натура.

Скорпионът е воден знак и като всички представители на водната буря (Рак, Скорпион, Риби), дамата Скорпион е доста възприемчива към възприятията на другите. Най-силно желае здрава и близка връзка. Не търпи безчувственост или немарливост в връзките, няма да се помири с чувството, че я изместват настрани. В любовта тя се оказва най-уязвима, сътрудникът може да я обиди, без даже да е схванал. Друга жена е способна да елементарни и не помни, само че афектираната Скорпионка ще ви нанесе ответен удар. При нужда тя ще погуби своя обичан.

Но без значение че сте наясно със своенравната, буйна натура на тази жена, тя ще бъде правилен приятел за своя фаворит. Родена е под закрепен (постоянен) знак и умее да бъде безпределно вярна. Мъжът няма да откри по-яростен съдружник. Ако дамата Скорпион ви обича, тя ще ви пази до финален мирис. Изисква неизменност и предлага в подмяна верността си. Тя е притежателка, само че доста мъже, познаващи любовта на дамата Скорпион, ще ви кажат, че най-вече на света биха желали да останат нейна благосъстоятелност.

Тя би могла да напише книга за това по какъв начин би трябвало да се движиш, да разговаряш и да изглеждаш, когато очароваш един мъж. Тя е доста полова. Само напълно апатичен към секса мъж няма да реагира на пристрастеността в очите и гласа й. Без да произнесе нито тон, тя е способна да приказва за секс на всевъзможни езици.

Когато срещне прелъстителен мъж, знае по какъв начин да го открои от тълпата и това става дълго преди той да успее да забележи която и да е друга жена. Няма смисъл да се съпротивлява, няма да му остави избор – непреодолима мощ работи на извънредно предразположен обект. Дори да не е първата хубавица, огромните й хипнотични очи ще задушат всяка опозиция. Той ще разбере по какъв начин се усеща нещастното зайче, хипнотизирано от кобрата.

Тя не обича скучни сътрудници. Където и да тръгне, тя обича да пътува с първа класа и най-добре да се усмихнете и да платите разноските. Ако ви шокира маниерът й към парите, не го показвайте, другояче вие дружно с вашите пари скоро ще се окажете забравени.

Нейната сила стига за няколко дами. Тя обича добре да работи и добре да се развлича. С каквото и да се занимава, тя е склонна към излишества. Това може да очарова, само че и уморява. С нея вие в никакъв случай няма да скучаете, само че ще ви се прииска по-спокоен и балансиран живот.

Към любовта се отнася съществено. Както и мъжът Скорпион тя е плод на личните си пристрастености. Но това не всеки път се отнася до секса – нейната пристрастеност към живот съществува без значение от мъжете. Затова те не са в положение да й се съпротивляват, те се стремят да я подчинят. Но даже това да се удаде на някой субект, той надали ще може да проникне в тайните дълбини на скритата й страст.

Тя е взискателна в спалнята и малко мъже са способни да задоволят потребностите й. Тя е нетърпима към тези, които не й подхождат. От друга страна, тя е доста добра с тези, които страдат от предубеждения и може да извърши чудеса с мъжките комплекси, които са на психическа основа. Това обаче не е демонстрация на алтруизъм от нейна страна. Просто ще направи всичко належащо, с цел да му помогне да я задоволи.

Тя е талантлива с изострен разум и забележителна вътрешен глас. Прекалено сериозна, тя подлага евентуалните си другари и любовници на дълготрайно изследване, преди да ги допусне в своя живот. Тя надълбоко се вглежда в другите хора, до момента в който самата тя остава непроницаема за непознатите погледи. Нейният комплициран темперамент мъчно може да бъде свестен и той вечно може да си остане загадка за близките. Тя обича да упорства на своето. Има самообладание и невзискателност за реализиране на задачите си. Всичките й дейности деликатно се възнамеряват за реализиране на замисленото. Има мощна воля и същинска решителност, знае какво желае и ще се стреми към него с неотслабваща упоритост. Няма да се отклони от своя път.

Предупреждение: извънредно прочувствената й натура при положение на отчаяние може да стане отмъстителна и разрушителна. Ако се почувства предадена, тя ще се трансформира в най-опасния ви зложелател. Разяреният Скорпион е по-страшен от дявола. Тя няма да се спре пред нищо, с цел да отмъсти на този, който е предал доверието й. Стреми се освен да накаже виновника, само че и да го унижи и срине.

Ревността е главният й минус. Тя счита, че нейният обичан би трябвало да й отдаде цялото си удивление, търси несъществуващи съпернички и интриги там, където те даже не може и да съществуват. Ако на някое празненство сътрудникът и за няколко минути се заприказва със симпатична жена, на нея й се коства, че те си уреждат загадка среща, и работи съответстващо. Не е от тези, които ще си стоят тихичко в ъгъла и ще се крият зад мебелите. Тя ще ви стовари цялата си гняв.

Презира слабостта във всеки, който се огъва под напън. Такива хора да не чакат съчувствието й. Ако в отбраната ви има едва място, тя ще го откри. Ако желаете да останете с нея, би трябвало да я приемете такава, каквато е. В положително разположение на духа тя се отнася кралски с колегата си. Но в случай че настроението й се промени (а то ще се промени със сигурност), тя ще оглозга всичките му кости. Споровете с нея съвсем постоянно са на висок звук. Ако не сте приключили някой спор до раздялата ви предната вечер, не й звънете на идващия ден, каквото и да става. Ще ви се стори, че с вас беседва чужд човек.

В едно можете да бъдете сигурни: тя е надълбоко прочувствена, доста сензитивна и буйно предана на този, който обича. Готова е на големи жертви за тоз, към който същински е привързана. Ако й отвърнете със същото, тя ще остане с вас вечно.

Жената Скорпион може да бъде вярна държанка, която ще ви пази пред другите, ще се бори за вас в най-трудни условия. Брак? Както към този момент сте се досетили, той може да бъде и парадайс, и пъкъл. Няма междинен вид. Запомнете – този знак е най-склонният към крайности от целия Зодиак. Това е мощна жена. Тези, които имат слаби нерви, да я заобикалят отдалече.

 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР