Водолеите са мили и бъбриви същества.Единадесетият знак на зодиака е

...
Водолеите са мили и бъбриви същества.Единадесетият знак на зодиака е
Коментари Харесай

Как се обича Водолей?

Водолеите са благи и бъбриви същества.

Единадесетият знак на зодиака е въздушен и хората, родени сред 21 януари и 18 февруари, принадлежат към зодия Водолей. Уран е тяхната ръководеща планета. Водолеите са хора мечтатели. Отличават се с интелектуалност, артистичност и присъща самостоятелност. В този смисъл Водолеите са интелигентни, новаторски персони, с автентичен и филантропичен темперамент.

Общителни и другарски настроени, само че въпреки всичко задоволително внимателни, с цел да поддържат здравословна съгласно тях отдалеченост, хората от зодия Водолей мъчно показват възприятията си и постоянно им липсва каквато и да е непримиримост. Освен това, на Водолеите им се коства доста мъчно да се влюбят. Още по-трудно е да се влюбите във Водолей, в случай че не си поставите за цел да го опознаете доста добре.

Те са извънредно ексцентрични персони. Тези хора ще създадат всичко допустимо да ви държат настрани и ще ви разкрият възприятията си в миг, в който вие минимум сте очаквали. Повечето Водолеи рядко оправдават упованията, които имате към тях. Интимността не идва толкоз елементарно при Водолея, бил той мъж или жена. Ако обаче те са набелязали някого, ще създадат всичко допустимо, с цел да му привлекат вниманието.

Допълнителен проблем при Водолеите е фактът, че не могат да се оправят със обстановки, които са прочувствено заредени. Поради тази причина те могат да се впуснат в известна борба, която би довела до прочувствена болежка.

Когато техният разумен темперамент най-накрая е в положение още веднъж да реализира надзор над обстановката, Водолеите към този момент са прекомерно отрицателно настроени и мъчно могат да повярват, че може да се откри решение за техния проблем. Подвластните на Уран хора елементарно изпадат в меланхолия, униват или губят всякакво предпочитание за каквото и да е деяние.

Не си мислете, че Водолеите от самото начало са инертни персони, които нито знаят къде са, нито помнят какво е трябвало да създадат. Не! Това са моментни положения, само че неприятното е, че моментът при Водолеите продължава прекомерно дълго от време на време.

Отвъд всичко това Водолеите са благи и бъбриви същества. За да има някакъв баланс, е хубаво да се занимават с изкуство, което би могло да бъде чудесно поле за изява на тяхната ексцентрична персона. Водолеите може и да не ви обичат към този момент, само че това не значи, че ще ви изоставен. Ако престанете да ги провокирате или да показвате и потвърждавате най-малко по 10 пъти дневно вашата обич и обвързаност, след време, в по-зряла възраст, вие ще откриете, че имате за сателит един малко раздразним човек, който няма да ви разреши да му казвате какво да прави, само че за сметка на това непрекъснато ще раздава заповеди.

Хората от зодия Водолей малко мъчно се схващат с децата, по тази причина множеството от тях стават родители на малко по-късна възраст.

Макар и малко особени, Водолеите са чудесни другари, а дамите от тази зодия умеят бързо да простят. Един същински Водолей в никакъв случай няма да ви прекъсне до момента в който говорите. Ще запомни добре всяка ваша дума, с цел да я употребява тъкмо там и тъкмо тогава, когато е належащо. Водолеите са положителни домакини. Оставете ги да се грижат за дома и от тях по-щастливи няма да има. Обичайте ги такива, каквито са. И те ще ви се отблагодарят с двойно по-голяма любов.

Инфо: prekrasna.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР