В тънката и сложна сфера като възпитанието на децата много

...
В тънката и сложна сфера като възпитанието на децата много
Коментари Харесай

Коя е най-добрата майка според зодиака

В тънката и комплицирана сфера като възпитанието на децата доста зависи под каква звезда сме се родили. Представителките на някои зодии са строги майки, които прецизно следват разпоредбите, други пък дават цялостна независимост на малчугана. А с трети всеки нов ден е забавно предизвикателство.

Овен

Майката Овен се хвърля с главата напред в родителските наслади, изцяло решена да преодолее непостижими висоти. Няма нищо изумително – покровителства я войнственият Марс, по тази причина тя се готви за всяко събитие като за стълкновение. Най-сложното и забавно е да осъзнае, че в първите години детето напълно зависи от нея. Овенът е един от най-самолюбивите знаци, привикнал виртуозно да слага своите потребности преди всичко. А в този момент би трябвало да регистрира ползите на дребния човек.

Телец

Първо е работата, след това удоволствието. В продължение на няколко години майката Телец е олицетворение на суровост. Но единствено да се убеди, че нещата вървят по проект, тя на часа се преобразява. Може строго да следи детето си дали си мие зъбите, до момента в който навърши пълноправие, а в същото време без непотребни въпроси да пусне дъщерята си тийнейджърка да нощува при другарка. Тя е първенец в планирането на бюджета. Затова тъкмо знае в какви увлечения на малчугана има смисъл да влага.

Близнаци

Да бъдеш майка с милион лица не е елементарно, само че по тази причина пък и по никакъв начин не е скучно. Майките Близнаци са точно такива. Те постоянно карат околните си да гадаят каква ще бъде идната им крачка. Стандартите и визиите им за вярното образование на децата могат да се сменят без предизвестие, и то съществено. Може да прекарат през целия ден в търсене на рецепта за хипоалергенен сапун за детето, а след това да плюят на всичко и да отидат с него в задушен рок клуб.

Рак

Повечето дами Раци са родени за майчинство и още от ранна възраст упражняват образование – с куклите, домашните любимци, по-малките си братя и сестри. Те имат идеалистичен метод към фамилията и неповторим гений да основават комфорт и уют в дома. Дори от горе до долу да са покрити с татуировки и пиърсинг, това не трансформира нещата. Влагат доста в връзките си с децата и разчитат, че постоянно ще заемат значимо място в сърцата им. Майчинството им оказва помощ да преодолеят стеснителността си.

Лъв

Креативната и артистична майка Лъв оставя след себе си ярка диря. Възпитанието за нея е метод да се себеизрази и се впуска в това предизвикателство с присъщата си пристрастеност. Дамите от знака обичат да бъдат въвличани във всички аспекти от живота на хлапетата и не скриват гордостта си, че са възпитали сполучлив човек. Непреклонни са обаче, става ли въпрос за правила. Те изискват категорично смирение и отличен триумф и са сигурни, че когато децата им станат лекари, предприемачи или юристи, ще им бъдат признателни.

Дева

Майката Дева е изумително комбиниране сред свободолюбивия и контролиращ всичко родител. И до момента в който едни представителки на знака усещат, че са основани да имат деца, то други се учат в придвижване, изключително в случай че са върли интроверти. Намесата в персоналното им пространство, която неизбежно идва с появяването на малчугана, а също и отводът от нормалната интелектуална активност за сметка на разучаването на писмеността може да се възприемат мъчно от Девите.

Везни

Известно е, че Везните непрекъснато търсят идеалния баланс и майчинството е най-верният метод да намерят себе си. Тяхната задача е да живеят за другите, а децата им дават опция да осъществят този си блян – те елементарно се научават да градят делата си към потребностите на дребните. А и им харесва всичко, обвързвано с детството. Притежават супер дарба безпогрешно да избират най-хубавите играчки от магазина. Те откровено се забавляват от белите на хлапетата, възхищават се на безкрайните им въпроси и на свежия им разум.

Скорпион

Тази майка хем е игрива, хем обича да държи нещата под най-строг надзор. Така децата се въодушевяват от нея и по едно и също време се плашат. Родителките Скорпиони не са способни да излеят гнева си върху главата на хлапето, обаче единствено един-единствен техен взор е задоволителен то да разбере, че мама не е на кеф. Повечето от дамите от знака бързо усвояват ролята на майка – региона на възприятията е великолепно развита у този прочувствен воден знак.

Стрелец

Възпитанието на децата е забавен опит за най-свободолюбивата зодия. Спонтанният Стрелец живее в сегашното и се подчинява на импулси и инстинкти. Държи на независимостта си и единствената връзка, която му е по душа, е тази с малчугана. Интересно им е да виждат в него независима персона, само че им се постанова да одобряват, че ще би трябвало да вложат доста време и сили. И предходният им импровизиран облик става несъответстващ със отговорностите на родителя.

Козирог

Козирогът не е майчински, а по-скоро бащински знак и това прибавя пикантност в връзките. Дамите от зодията въплъщават двамата родители в един облик, с очевидно предимство на мъжката роля. Те не се боят да слагат граници и да преподават на децата си сурови, само че нужни уроци. Искат да са близки с тях, само че не усещат нужда да им бъдат най-хубави другари – възрастовата подчиненост изцяло ги устройва.

Водолей

ози извънредно любопитен персонаж не може да бъде подложен в никакви рамки. Майките Водолеи са ласкави, въпреки да се държат предостатъчно отчуждено, строги, само че спонтанни, меки, само че дърпат юздите. Спецове са на проведения безпорядък, а методът им на образование се мени без предизвестие. Гледат на живота като на огромно и увлекателно премеждие и мечтаят и децата им да ги следват в това. Много по-лесно им е да принадлежат на целия свят, в сравнение с един-единствен дребен човек.

Риби

Родителката Риби излъчва невероятна топлина и другите майки на детската площадка са влюбени в нея. Сърцето постоянно е намерено за света. В този финален знак от зодиака е съсредоточена цялата страст и нематериалност. За майката Риби не съществува рутина и може да трансформира всеки ден в паметен, което пък хвърля децата й във екстаз. Буйното въображение обаче има и противоположна страна – доста от околните не я считат за изключително постоянна.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР