ОВЕН ( 21 МАРТ – 20 АПРИЛ )“Това е знакът,

...
ОВЕН ( 21 МАРТ – 20 АПРИЛ )“Това е знакът,
Коментари Харесай

Търсите ли си мъж, изберете го по зодията му

ОВЕН ( 21 МАРТ – 20 АПРИЛ )

“Това е знакът, който рано бърза да показа пред света на дамите своята полова сила. Заедно с Телец, Близнаци, Везни, Скорпион и Стрелец, той още в младежка възраст минава през прага на брака. Но това напълно не значи, че там намира покой. даже и имащ непрекъсната партньорка до себе си към 33 годишна възраст нормално взема решение да се впусне в случки, които в този момент са с надалеч по-млади и по-възрастни от него дами. Емоцията на неизживяното, заради ранното съзряване, в този момент е по-силна от всеки път и той може да я показа с партньорка, родена под знаците на Скорпион, Водолей и в краен случай Рак.

Ако сте харесали мъж, роден под този знак, не смятайте нещата сред вас, че са уредени един път вечно. Обикновено, един път на всеки седем години той е податлив дотолкоз да се промени, че даже и майката, с която обичайно имат конфликтна, само че мощно подвластна връзка, подвига ръце да дава препоръки. Мъжът Овен обича атрактивните дами, само че не и в леглото. Там той не разрешава да му се намесват и всяка демонстрация на свободна воля или на отвод за вземане предвид с неговия диктат може да го схване като мотив за отдръпване. Но без значение от това, той мъчно се взема решение да прекъсне даже оня ранен, към този момент не даващ плод съюз и нормално живее през последните десетилетия от живота си – от 58 годишна възраст нагоре, самичък или независимо, само че в брак, стига това да устройва и неговата партньорка. ”

ТЕЛЕЦ ( 21 АПРИЛ – 20 МАЙ )

“Ако ви се случи да го срещнете, молете се това да е по-късно или най-малко тогава, когато към този момент знаете какво търсите или какво можете да очаквате от живота. Той няма да ви остави доста свободно пространство, въпреки че условията му не са нито претенциозни, нито прекомерни. Като никой различен, Телецът умее да се прави на заплеснат и прочувствено неангажиран и да поддържа всемирски контакти, когато това се наложи. Но в случай че още при първата среща не ви е дал опция да разберете сигурно какви са желанията му по отношение на вас, то надали има на какво да се надявате – най-малкото на дълготрайна връзка. Неговата полова фикция не може да бъде възпламенена от положителния ви външен тип, само че едно хармонията на чертите ви, надали ще го оставят безучастен.

Силният му интервал е сред 21 и 33 годишна възраст, когато той нормално към този момент е избрал своята партньорка в живота измежду родените под знаците на “въздуха ” ( Близнаци, Везни или Водолей ), само че не би отминал и Скорпиона. Оттук нататък обаче стартира комплицираното. Поне две десетилетия са му нужни, с цел да осмисли и дефинира като вярна тази своя стъпка. Така че, внимавайте! Защото тогава, когато вие към този момент сте решили, че той се успокоил и разрешил вътрешните си алтернативи, някъде към сред 38 и 45 житейска година го спохожда прилив на сила, надалеч по-силен от това през третото десетилетие от живота му и посредством секса, който излъчва, може да накара не една и две дами да желаят компанията му. А тъкмо тук и идва казусът: вие самата надали можете да допуснете правилно кой вид жена в този момент би могла да взриви фантазията му. Във всеки случай, тя няма да има решителност, а самообладание. ”

БЛИЗНАЦИ ( 21 МАЙ – 21 ЮНИ )

“Сигурно не един път сте чували изказванието, че вътре у тези мъже комфортно са се настанили няколко характера и желанията им са доста повече от това, което могат да задържат и употребяват през живота си. Те обичат да дават звук и в любовта, и в брака и постоянно разликата в годините посред тях и партньорката им е освен огромна, само че и в тяхна изгода. Затова търсят най-често компанията на родените под знаците на “земята ” )Телец, Дева или Козирог ) дами, пред чиято мъчно разбуждаща се пристрастеност те могат да наподобяват правилни и праволинейни. Но това е единствено външната страна.

Приемайки улегналия и постоянен тип на женения мъж, те тогава се сещат, че им са нужни импулси, които да ги държат привързани към институцията на брака и в нейно име си разрешават случки, които не им тежат, тъй като ги учат да бъдат по-добри в брака. Най-трудният интервал за родените под знака на Близнаци мъже е този сред 45 и 58 годишна възраст, когато към този момент не им подхожда толкоз постоянно да се заглеждат по преминаващите млади мацки, само че и не знаят към момента по какъв начин да накарат въображението им да работи на лични обороти. Обикновено това са и годините на рецесии в техния брак и постоянно невъзможността да вземат едно само решение ги остава самотни, само че добре сложени в работа и проспериращи в специалността, през шестото десетилетие от живота им. Но не си мислете, че са се предали. Често се случва точно на тях да им се отвори опция за една прелестна любовна история, когато, както нормално се споделя, житейската есен е към този момент на прага. ”

РАК ( 22 ЮНИ – 23 ЮЛИ )

“За него не съществуват извинения и оправдания за вашето държание, тогава, когато вие не сте напълно негова или не му говорите, че само него обичате. Не би трябвало обаче да схващате това неправилно, като сметнете, че той е нерешителен в себе си и желае да чува единствено това, което му се нрави. Мъжът Рак е повече от всеки различен представител на мъжкото съсловие наясно с действителността, само че безапелационно отхвърля да одобри това, което не му харесва, по този начин е подготвен да прости и схваща, стига вие да съумеете да го спечелите със своята обич. За да откри партньорката на живота си, мъжът Рак нормално изминава доста път в търсене и опити, които по-често, в сравнение с му се желае и на него самият, приключва с прибързани бракове. възрастта, в която той би могъл да сполучливо да се оправи с казуса – избор на сватбен сътрудник, не е преди той да навърши 33 години, като това напълно не анулира опцията през тежкия интервал сред 45 и 58 годишна възраст, той да изпадне в дълбока и несвършваща потиснатост.

Единственото изискване, което може да му спести, големите душевни потресения, които като никой различен той е основан да претърпява, е да открие вярна и поредна в желанията си, всеотдайна партньорка. Най-често дамите, които могат да оценят сантименталната, чувствена и изключително деликатна природа на Рака са измежду родените под знаците на “земята ” ( Телец, Дева и Козирог ). Особено значимо е обаче, Ракът да избере партньорка, която по възраст не е нито доста по-млада, нито по-възрастна от него, тъй като единствено тогава няма да съвпаднат огромните условия от нейна страна с интервала на най-ниската му сексуално-емоционална изява – сред 21 и 33 година от живота. На мъжа Рак още му е нужен и шир, с цел да излиза възприятията си. Не настоявайте той да живее по метода, по който нормално минават дните на хората от неговото съсловие, в случай че желаете да го задържите за цялостен живот. Много биха могли да се опитат да отговорят на всички или най-малко на някои от тези условия, само че единствено родените под знака на Водолей дами, които умеят да откриват в ексцентричните неща привлекателно зрънце, са способни на тази жертва. ”

ЛЪВ ( 24 ЮЛИ – 23 АВГУСТ )

“Легендите са трансформирали този мъж в идол и във всевластен победител. Жените би трябвало да занемеят, когато той им окаже снизхождение и застане пред тях, та камо ли, в случай че реши да свържат в едно орисите си. Не съм чувала до момента, Лъв да не е съумял да покори сърцето на своята годеница, само че за сметка на това, напълно скоро оказва, че не е мислил дълго, над това, което е споделил във върховия миг. Представителите на този “огнен ” знак са измежду тези мъже, който най-често се развеждат и нормално не знаят по какъв начин да спрат пред прага на втория опит, а не престават да търсят същинската жена в лицето на третата, четвърта, а от време на време и на последвалата ги публична партньорка. Не желая обаче да ме разбере погрешно. Мъжът Лъв може да ви бъде опора за цялостен живот и си коства да го постигнете, тъй като пред очите ви непрестанно ще се лее блясъкът на благородните действия, на всеопрощаващата обич и увереността ви в личната хубост и достолепия ще бъдат безгранични. Но с цел да реализира всичко това, дамата до мъжа Лъв би трябвало да бъде по едно и също време дейна и артистична, известна в обществото и себераздаваща се в дома и фамилията.

Предпочитаното в любовта комбиниране за експанзивната и по едно и също време кротка “лъвска ” природа е с ексцентричната и вярна другарска обич на дамата Водолей, както и с бързо уталожващата гнева си представителка на Овен или Стрелец. Както и всички останали зодиакални представители, Лъвът има своя сложен житейски интервал ( до 22 година и сред 42 и 45 -та ), през който не би трябвало да се взема решение на брак, както и да заобикаля сериозните любовни случки, тъй като това се отразява неподходящо върху здравето му. ”

ДЕВА ( 24 АВГУСТ – 23 СЕПТЕМВРИ )

Да имате единствено за себе си сътрудник, роден под този цялостен с изненади и мъчно разбираем знак, ще би трябвало да го хванете в мрежите си още преди да е минал доста възрастта на пълнолетието. След 22 си година мъжът Дева към този момент е опознал себе си и е уверен в своите качества ( най-много във опцията самичък да си подсигури успокоение и материална непоклатимост ), както и да цени човешките достолепия ( най-много персоналните ), с цел да може да допусне, че вие бихте могли да му предложите нещо по-привлекателно или струващо си. Още повече, че той е кадърен необикновено дълго – за разбиранията на останалите представители на зодиака, да живее във самоограничение, без това да понижава неговата прелест за дамите, както и да се отразява върху триумфа му в работата. Но да кажем, че вие сте измежду родените под знаците на Близнаци, Везни, Водолей, Овен дама и сте съумели да накарате мъжа Дева да се влюби, което най-често при него се случва сред 42 и 48 годишна възраст. О, в този момент към този момент би трябвало да внимавате!

Ако прекосите, даже неумишлено, границата сред истина и неистина, в случай че не проявявате изискваната от него преданост към родители, близки и дом, вие можете да се окажете в един миг изоставена, без даже да сте разбрали по кое време и от какво е било подбудено това решение.

ВЕЗНИ ( 24 СЕПТЕМВРИ – 23 ОКТОМВРИ )

“Ако има романи, които описват за света на любовта, то те са написани – със 100 % сигурност, с цел да оказват помощ на дамите, влюбили се в мъж Везни. Колкото и да ни се желае да го обгърнем с взор, все не ни се удава. Основната причина за това не е в неговата изключителна мащабност, а в привичката му през по-голямата част от времето да е ангажиран най-много със себе си, със личните си терзания, с болката, която му нанася неразбиращият нежната му душа свят. И тъкмо тогава, когато към този момент сте се отказали да го преследвате, да го залавяте, да го увещавате или да му се сърдите, той се появява в крайници ви. Надявам се, до това да не се стигне прекомерно късно, когато сте към този момент по-готови да го прескочите, в сравнение с да се впуснете с него в тайнствата на любовното изкуство, тъй като в случай че някой знаете какво това значи, то това е безспорно мъжът-Везни.

Ще би трябвало да ви поднеса и още една изненада. За разликата от всички други зодиакални представители, точно мъжете Везни нямат желания към съответна звездна партньорка. Те могат да живеят и с родените като тях под знаците на “въздуха ” ( Близнаци, Везни, Водолей ), и с типичните представителки на “земните ” знаци ( Телец, Дева, Козирог ). Тук въпросът е по-скоро назад подложен: значимото е кой ще съумее да поддържа с години огъня в тази връзка, изключително сред тяхната 42/ 45/ – 58/60/ година, когато всички дребни дяволчета, които сега нямат друго занятие, танцуват в мислите им. ”

СКОРПИОН ( 24 ОКТОМВРИ – 23 НОЕМВРИ )

“Tова надали е най-търпеливият измежду дванадесетте зодиакални знака, само че е невероятно да се поддържа връзка с него, без да се има задоволителна доза самообладание. И то освен, когато желаете да бъдете с него, а и когато той желае да бъде с вас.
Мъжът Скорпион е загадъчен и кадърен на всичко, даже да загърби личните си правила, на които държи даже повече, в сравнение с дадената дума, когато желае да бъде сигурен в качествата на своята годеница. За да останете с него, ще би трябвало да преминете редица тествания огромната част, от които вие надали ще прозрете като тест за вашите усеща. В това прозира най-много неговата активност и супер-активност във връзка с света, които го заобикаля, само че и невъзможността да съчетае и да схване обстоятелството, че и това, което остава отвън неговите усеща, има право на независима изява. И не си мислете, че сте в положение да му обясните вашите планове или учредения. Той ще кима с глава, само че в никакъв случай няма да одобри аргумент, които не е ревизирал в практиката.

Може би, по тази причина и постоянно избира за партньорка в живота дамата Риби, която със студената си емоционалност, сякаш единствена не се впечатлява от темперамента му. Но през целия си живот, и изключително през сложните за него години сред 33 и 42/45, всеки Скорпион остава уединено с фантазията си за една дама Водолей или Лъв, въпреки и от първия миг да е схванал, че няма да я има. ”

СТРЕЛЕЦ ( 24 НОЕМВРИ – 23 ДЕКЕМВРИ )

“Ако желаете да бъдете неговата дама на сърцето, вие безусловно би трябвало да имате проблеми. Посочвайте ги, искайте да ги разисквате с него и най-много – съветвайте се с мъжа Стрелец. Той обожава да покровителства и да се усеща изключително мощен пред родените под знака на Овен и Близнаци дама, нищо, че самичък мъчно може да се оправи в комплицираните лабиринти на куртоазните връзки, въпреки това е знакът, който не може без тях и все по този начин обърква живота си, че от горната страна се вижда едно, а вътре – от него няма и помен.

Малкото дете у него не ще съумеете обаче да приспите с обещания и очаквания. Вие би трябвало да изпълнявате капризите му на часа. Той е толкоз чевръст и преносим – нали от дребен се пробва да откри коя е неговата пристрастеност и в случай че това не е футболът или ските, несъмнено ще бъдат книгите. Не е редно да го оставяте да търси самичък истината за себе си и света. Мъжът Стрелец бързо се уморява да бъде самичък и елементарно ще успее да откри съпътник. За разлика от другите зодиакални знаци, у него доминира “огъня ”, подчертаван от изконно мъжкото начало, и компликациите в живота му идват постоянно, когато не успее да избегне борба с противния пол. На млади години майката постоянно основава терзания и опитът да се отблъсне от нея постоянно – през сложното за Стрелеца десетилетие ( сред 33 и 42/45/ годишна възраст ) той прави толкоз пакости в персоналния си живот, че единствено с припомнянето им му се скапва настроението. ”

КОЗИРОГ (24 ДЕКЕМВРИ – 20 ЯНУАРИ)

“Този мъж не е хапка за дамите, които обичат да бъдат в центъра на вниманието на света и да не вършат нищо в къщи, с цел да не оставят домакинските занимания върху нежните им ръце следи. Е, не смятайте, че ще ви се наложи да се превърнете в Пепеляшка, когато кажете “да ” на този мъж, само че в случай че не свикнете да поддържате реда, който той обича, предизвестявам ви: към този момент сте го изгубили! ”. Мъжът Козирог не показва в ранна възраст своята буйна натура, само че може да обича дълго и неуморимо, даже, когато отсреща си е избрал не толкоз прочувствена партньорка като да вземем за пример дамата Везни или Стрелец. С втората от тях той прави ненадейно и за двете страни сполучливи съюзи, които устоят и на инспекцията на времето, и на неговите условия.

Все отново не бързайте да обявите мъжът Козирог за скучен остарял мърморко, въпреки той да успее да покаже цялата същина на душата си едвам когато поема ролята на щастливия дядо, за прекомерно явен и предсказуем. Така, както разчитате, че той постоянно ще бъде в къщи, когато се връщате от следващото извънработно мероприятие, можете да заварите дома празен, а общите ви мемоари поделени. И в никакъв случай повече несъмнено няма да го видите, или най-малко минимум до момента в който общите ви деца не поотраснат и сами не го потърсят. ”

ВОДОЛЕЙ ( 21 ЯНУАРИ – 19 ФЕВРУАРИ )

“Обичайните съпоставения и избрания не подхождат на този мъж. Той е по едно и също време удобен и сантиментален и няма да се остави да го превъзхождате по разсъдък. Неговите опити да обхване безвремието и да го побере в своя житейски път постоянно ще се костват прекомерно скучно занятие за тези дами – най-много на родените под знаците на “огъня ” ( Овен, Лъв и Стрелец ), които в никакъв случай няма да схванат за какво би трябвало да се имат пари, без да се желае до дъно да се изпита наслаждението от възприятието за независимост, което те подаряват. В същото време, дамите, родени под знаците на Телец, Дева и Козирог умеят гладко да направляват неговата пристрастеност, постоянно преливаща в дълги и обяснителни диалози и метафизичен размисли, само че единствено до тогава, до момента в който решат, че това е точно мъж, който им е необходим. Невъзможно е обаче да задържите вниманието на Водолея, в случай че не сте се научили да разбирате диалектиката на природата и не сте уверена, че “две и две от време на време е четири, а постоянно прави и пет ”. Не се опитвайте да го накарате да ви изясни своите дейности. Ако му вярвате, той в никакъв случай няма да ви подведе.

Най-силното оръжие на мъжа Водолей е неговото въображение. То е правилният му съдружник в борбите, в любовта и в брака. На моменти вие ще бъдете тази, изключително в случай че сте дама, родена знаците на Везни и Козирог, която ще се пита дали изобщо го притежавате, и единствено практическата нужда да поднесете обяда или за зашиете копчето върху идеалното подбраната към костюма му риза ще ви подсигуряват опцията да бъдете близо до него. А това ще се постанова най-често през годините на професионален разцвет, от които той няма да се откаже даже и поради любовта – през четвъртото и по-късно през шестото десетилетие от живота му. Между 58/60/ и 70 година най-неочаквано той ще реши да се отпусне и да ви покаже освен посредством хубостите на света, че не на вятъра сте заемали почетното второ място. ”

РИБИ ( 20 ФЕВРУАРИ – 20 МАРТ )

“Все още не познавате благородник по душа. Следователно животът не ви е сблъскал със странната птица, наречена мъж-Риби. Но както добре ни е известно, птицата на щастието не каца на всякое рамо. Богоизбраните да вървят до този цялостен с изненади, богат на страсти и на настроения дух са малко. Още по-малко са обаче тези дами, които освен могат да оценят достолепията на този мъж, само че и да го импулсират и да развие това, което природата му е дарила. Мъжът -Риби, както никой различен може да бъде богоизбраният шеф на света и оня, от който нищо не зависи. И всичко това, единствено тъй като е намерил или не партньорката, която му подхожда. Тя, може би, е измежду дамите, родени под знака на Рак и Козирог, от време на време и с неговата зодиакална двойница – Риби. Разбира се, и тук участва тънкият миг с ролята на майката, която през първите седем години би трябвало да дефинира неговото отношение към света на дамите, без да го прави подвластен и без да го отблъсква. Следващият сложен интервал за родените мъже под този прочувствен “воден ” знак е през годините сред 33 и 42/45/, когато през ръцете им могат да преминат камари с пари и най-после те да се останат все по този начин голи, както са били. ”

Инфо: viapontika.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР