Това, което се случи тук, е пародия на правосъдиеШерифската служба

...
Това, което се случи тук, е пародия на правосъдиеШерифската служба
Коментари Харесай

Разпространиха снимката на Доналд Тръмп от затвора в окръг Фултън


" Това, което се случи тук, е подигравка на правораздаване "

Шерифската работа на окръг Фултън в Атланта популяризира фотографията на Доналд Тръмп, откакто някогашният американски президент се съобщи в пандиза на окръг Фултън по наказателни обвинявания поради опитите му през 2020 година за замяна на резултатите от изборите в щата Джорджия, съобщи Ройтерс.

Агенцията добавя, че на фотографията се вижда Тръмп, облечен в наследник костюм и алена вратовръзка, с намръщена физиономия.

Частният аероплан на Тръмп кацна в 19:03 часа локално време на летище " Хартсфийлд-Джаксън " в Атланта, след което кортежът му се насочи към пандиза на Фултън, с цел да премине през общоприетите процедури за арест по голям брой обвинявания в тежки закононарушения.

Ройтерс отбелязва, че 77-годишният Тръмп към този момент е навлязъл в неразучена територия като първият някогашен президент на Съединени американски щати, против който са били повдигнати наказателни обвинявания, въпреки и четирите каузи, заведени против него, да не са навредили на позицията му на любимец в конкуренцията за номинацията на Републиканската партия, с цел да се изправи на изборите през ноември 2024 година против настоящия президент демократ Джо Байдън.

Бизнесменът и трансформирал се в политик звезда от риалити шоу ще се причисли към редиците на гангстера Ал Капоне, артиста Франк Синатра и други американски звезди от висок сан, които са театралничили за фотоси в пандиза, разяснява Ройтерс.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР