Тотално разочарование се оказа турнето на Азис и Галена зад

...
Тотално разочарование се оказа турнето на Азис и Галена зад
Коментари Харесай

Турнето на Азис и Галена в Америка се оказа пълен провал

Тотално отчаяние се оказа турнето на Азис и Галена зад Океана, настояват българите там. Гръмко рекламираните им концерти обаче се радваха на най-малък интерес на визити от страна на нашенците в Америка. Това се вижда от качени видеоклипове в обществената мрежа, написа HotNews.

Големите зали са със напълнен потенциал едвам на 30%, като може да се каже, че сцената на изпълнителите е по-голяма от аудиторията, присъстваща там. Но освен това бил минусът на изявите им, разясняват разочаровани нашенци участвали на събитията.

" Двамата пееха като на караоке, една ария не изкараха без да заглушават микрофоните в очакване на публиката да пее с тях. Били сме на концерти на огромни звезди в Америка и такова нещо не се случва. На много моменти имаше и подправени тонове, може и по тази причина да са предавали топката на публиката ", разяснява почитател.

Каква е повода за ниския интерес на шоутата на едни от най-популярните фолк реализатори? Някои считат, че неприятна смешка са изиграли скъпите билети за концертите, които стигнаха 150 $.

За събитията им е имало и пропуски на по-ниски цени, само че явно разделянето на браншове е разгневило българската аудитория в Щатите, разясняват в средите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР