Тоталитаризмът в Руската федерация придобива все по-абсурдни размери. В столицата

...
Тоталитаризмът в Руската федерация придобива все по-абсурдни размери. В столицата
Коментари Харесай

В Москва самотен баща на 4 деца бе глобен, защото си пуснал украинска песен в колата

Тоталитаризмът в Руската федерация придобива все по-абсурдни размери. В столицата Москва татко, който отглежда четири деца, бе санкциониран с 50 000 рубли и наказан на 15 дни в ареста, тъй като си е пуснал украинска ария в автомобила.

Тверският областен съд на Москва е санкционирал съветския жител Антон Усов по обвиняване в „ дискредитиране “ на съветската войска (чл. 20.3.3 от Кодекса за административните нарушения) и непокорство на служител на реда (чл. 19.3 от Административния кодекс). Това заяви за „ ОВД-Инфо “ брачната половинка на Усов.

Според изданието Усов е уединен татко, той има четири малолетни деца на негова прехрана. Съпругата на мъжа не е легален аставник на тези деца. Според правозащитници на 12 октомври жителят е бил арестуван от пътна полиция. Причината била, че Усов слушал украинска музика в колата си.

Правозащитници оповестиха, че през септември в Москва е била арестувана локална жителка, която слушала украинския химн в жилището си. Според другарка на арестуваната в полицията са ѝ взели отпечатъци, само че по този начин и не са съставили акт за нарушаването. Известно е и за няколко санкции и административни арести на окупирания от руснаците украински полуостров Крим за слушане и осъществяване на украински песни. Така през август на полуострова беше, който пусна песента „ Дике поле “. Други жители пък бяха изправени пред „ правораздаването “ в Крим поради слушане на „ Червона калина “.

Военнопрестъпният режим на Владимир Путин постанова все по-абсурдни репресии против личните си жители. Споменаването на думата „ война “ в Руската федерация е неразрешено, въпреки че Кремъл не дава разумно пояснение за какво тогава активизира 300 000 души, с цел да ги прати на гибел в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР