Тошко Тодоров - Машора от карловското село Столетово се прибира

...
Тошко Тодоров - Машора от карловското село Столетово се прибира
Коментари Харесай

Навръх празника: Машора се прибира вкъщи, но го чака ново де...

Тошко Тодоров - Машора от карловското село Столетово се прибира у дома. Окръжният съд в Бургас през днешния ден е изменил мярката му по искане на бранителя му и го е пуснал от ареста. Това заяви за " Марица " юристът на Машора - Гънчо Гънчев.

В петък обаче му следва дело е Бургас. Тогава съдът ще гледа настояването за екстрадиция от гръцките управляващи. Това се случва за повторно на Машора, откакто преди година още веднъж бе задържан след издадена Европейска заповед за арест. Тогава съдът в Пловдив не почете настояването на гръцката страна и Машора се прибра спокоен у дома.

Оказа се, че заповедта за арест към момента е дейна, както в масивите на Министерство на вътрешните работи, по този начин и в Гърция, а не е анулирана. Този администраторски гаф завоюва нов арест за Тошко Тодоров и нови терзания, които предходната есен не бяха по никакъв начин малко.

Адв. Гънчо Гънчев е показал всички нужни документи, само че все пак магистратите от Бургас ще гледат делото, защото такава е процедурата. Очаква се всичко да се обясни и името на Машора към този момент да не светва в алено при всяка инспекция. 
 
 
 

 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР