Топ публицистика, журналистически разследвания, ексклузивни срещи с авторитетни гости и

...
Топ публицистика, журналистически разследвания, ексклузивни срещи с авторитетни гости и
Коментари Харесай

Първото по рода си 360-градусово изборно студио по bTV е изборът на зрителите

Топ журналистика, журналистически следствия, извънредни срещи с авторитетни посетители и неповторимо 360-градусово изборно студио донесоха следващото самопризнание за bTV като желан избор на аудиторията в основни за страната моменти.

В изборния 27 октомври феновете още веднъж се довериха на платформите на самостоятелната bTV Media Group, с цел да проследят по новаторски и забавен метод конкуренцията за кметските постове в страната.

Изборното студио „ Местните 2019 “ и централната емисия на bTV Новините заслужиха вниманието на 28.2% от аудиторията (GARB, 4+). Интересът ѝ доближава своя пик в 19.37 ч., когато над 930 хиляди фенове са избрали специфичната стратегия на bTV с водещи Антон Хекимян, Лиляна Боянова и Светослав Иванов.

Снимка: btvnovinite.bg

Един от водещите новинарски уеб сайтове у нас btvnovinite.bg също записва следващ триумф през вчерашния ден, като реализира 32% по-висока посещаемост по отношение на последните 7 дни, както и 67% растеж на посетителите по отношение на предходния ден за размисъл.

Снимка: btvnovinite.bg

На всички bTV платформи палитрата от събития при избора на претендентите за кметове и общински съветници бе проследена от над 25 журналистически екипа, предаващи онлайн от най-горещите точки в страната. Сериозен интерес провокираха и следствията на типичен и реформаторски схеми за търговия с избор на изявените кореспонденти на bTV Новините – Росен Цветков, Петър Нанев, Глория Николова и други, както и живите включвания с информация за нарушавания в изборния ден.

Снимка: btvnovinite.bg

Нестандартният взор към събитията на създателките на уеб страницата „ Майко, блага! “ - Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова, и истинският разбор на коментарното трио - Ивайло Нойзи Цветков, Мартин Карбовски и Любен Дилов-син, също предизвикаха любознанието на аудиторията.

Снимка: btvnovinite.bg

В изборния ден мултимедийният комплекс, който ежедневно се употребява за шест разнообразни продукции на дирекция „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “, се трансформира в интегрирано 360-градусово студио с два сета за полемики и изявленията, един новинарски сет и специфична зона за новаторско показване на резултати посредством добавена действителност. Гости на Антон Хекимян и Светослав Иванов в ефира на bTV и bTV Radio бяха едни от най-авторитетните анализатори, известни политици, обичани на генерации българи актьори и обичани лица от ефира на bTV, а особено за феновете данните за изборната интензивност „ оживяха “ благодарение на последно потомство графични визуализации, показани от Лиляна Боянова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР