Токио. Антоанета Костадинова, коментира представянето си в Токио, където първо

...
Токио. Антоанета Костадинова, коментира представянето си в Токио, където първо
Коментари Харесай

Антоанета Костадинова: С тези правила това не е моят финал

Токио. Антоанета Костадинова, разяснява представянето си в Токио, където първо завоюва сребърен орден, а през днешния ден приключи на четвърта позиция в двете дисциплини, в които взе участие.

„ Много ми се искаше да вляза на край, реализирах го и това бе задачата. Казах, че това не е моят край, не и с тези правила. Това е край на шанса. Трябва да имаш шанс и късмет. Щастлива съм, че стигнах до четвъртото място. С тази първа слаба серия от 0 точки не знам по какъв начин съумях да се събера и да дам всичко от себе си. От целия край единствено две петички не бяха положителни “, разяснява Костадинова.

„ Да, в действителност нямам орден от международно, само че може пък да се случи. Нека първо да спрем с тези очаквания. Това е нещото, което не съм желала да има към мен. Ако съм готова и имам ден, нещата се получават. Излишното напрежение не оказват помощ на състезателите. Концентрацията и спокойствието са нещото, което би трябвало да успеем да имаме и да съхраним. Проблемът на първата серия беше, че на пробната не съумях да си намеря позицията. После съумях да поправям незабавно и си потеглиха нещата. Така ми било писано. Щастлива съм, че стигнах дотук “, приключи българката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР