Тиражирането на тази комуникация /б.р. за президентския секретар Узунов/, мотивирано

...
Тиражирането на тази комуникация /б.р. за президентския секретар Узунов/, мотивирано
Коментари Харесай

Президентството пита прокуратурата защо скри от обществото разпитите на Борисов и Горанов за корупция?!

Тиражирането на тази връзка /б.р. за президентския секретар Узунов/, стимулирано с „ висок публичен интерес “, повдига въпроса какъв брой по-нисък е публичният интерес при извършените в цялостна медийна тишина разпити на министър-председателя, министъра на финансите и депутат по данни за корупция в изключително огромни размери. Това пишат от прессекретариата на президента.
“Прокуратурата продължава да насочва внушения за естеството на връзката на секретаря на президента по правни въпроси и антикорупция въз основата на селективно подбрани елементи, без да е явен подтекстът на разменяните съобщения”, оповестиха още от презедентството в отговор на Прокуратурата, която изиска всички материали, свързани с връзката сред секретаря на президента Пламен Узунов и предприемача Пламен Бобоков.

В отговор на журналистически въпроси прессекретариатът осведоми, че приемането или отводът за приемане на българско поданство се базира на предложение на министъра на правораздаването и обгръща мненията на няколко институции, в това число прокуратурата, ДАНС, Министерство на вътрешните работи. Отношение към тази процедура няма никой от секретарите на президента.

Прокуратурата продължава да насочва внушения за естеството на връзката на секретаря на президента по правни въпроси и антикорупция въз основата на селективно подбрани елементи, без да е явен подтекстът на разменяните известия. Подобен асортимент основава предпоставки за разнообразни внушения и тълкования, които не отразяват обективната картина. Този метод буди безпокойствие за задачите на изборно огласяваната информация.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР