Тези, които унищожиха и разпродадоха за жълти стотинки българската армия

...
Тези, които унищожиха и разпродадоха за жълти стотинки българската армия
Коментари Харесай

Ивайло Дражев пред ПИК: На “Дондуков“ 1 и 2 много да внимават какви аванти пускат на гърба на българския национален интерес. От 1 април започваме безсрочни протести срещу властта - искаме ново правителство, което няма да позволи предателство със Скопие и

Тези, които унищожиха и разпродадоха за жълти стотинки българската войска и стопанска система, в този момент са първи военолюбци и хуманисти украинкофили. Интересно е, че едни и същи лобисти небългари пропагандират за участие на северомакедонските напъни и на великоукраинските и великополски трепети. Така предприемачът Ивайло Дражев, проучва пред ПИК шестванията на група хора по телевизионните студиа, откъдето те намерено приканват България да поддържа Украйна във военния спор с Русия и по този начин страната ни да бъде въвлечена в бойни дейности.

Той уточни и няколко съответни имена. " Само в България има такива национални предателиq които от 10 ноември 1989 година от доносници на руското ГРУ, се трансферираха за една нощ на още една или две ясли като Бойко Ноев, Стефан Тафров, Иван Костов, Тодор Тагарев, Иво Инджев, Асен Агов, Атанас Атанасов и други деца и внуци и правнуци на Политбюро и Централен комитет “.
свързани новини215547на 20.03.2022547011на 12.03.2022
“Истината е, че няма разлика сред горенето на български флагове и българофобията в и геноцида против българщината край Вардар. На “Дондуков “ 1 и 2 би трябвало доста да внимават на кой какви аванти пуска на гърба на българския народен интерес, включително и в стопанска система и енергетика. Доживяхме някаква млада и амбициозна девойка-говорителка на Министерския съвет да се изживява на първа енергетичка, разяснявайки газови връзки, контракти, доставки без грам подготвеност. Явно и аджамиите в министерство на финансите и в министерството на енергетиката не са наясно какъв контракт имаме с “Газпром “ “, уточни още той.

“Само в нашия и този на Молдова има експлицитна уговорка, че доставената газ на “Булгаргаз “ може да се заплаща и в съветски рубли. И това е естествена комерсиална уговорка по този начин, както във всеки банков кредитен или наемен контракт, има уговорка за превалутиране при форсмажор, каквито са малоумните наказания и замразяването на запаси на съветската Централна банка от страна на Вашингтон, Лондон и Брюксел “, изясни някои тънкости в контракта Ивайло Дражев.

“Жалкото за целия цивилизован свят, част от който са и Русия, и Китай е, че последният собственик в Белия дом, е такова неразбирателство и позор за Америка освен поради корупционните схеми със сина му в Украйна, само че и поради цялостното крушение в Афганистан, Сирия а и в някогашна Югославия. Нали никой не е не запомнил, че същия този смешник Байдън, се хвалеше, че персонално е наредил бомбардировките над центъра на Белград, при които починаха 82 сръбски деца и още към 2500 сръбски цивилни жители? “, продължи с погледа си върху интернационалната конюнктура Ивайло Дражев.

“И този болен самохвалец да раздава присъди кой в Кремъл е нарушител и кой ще прави прелом в Русия значи, че даже след грабежа и унищожаването на цели страни като Виетнам, Чили, Иран, Либия, Сирия, Афганистан, Венецуела, Никарагуа американците не са си научили урока “, затвори тематиката с Америка събеседникът ни.

“Крайно време е Европейски Съюз и Европейска комисия да отговорят какъв брой милиарда евро затриха в Украйна, която не е членка на съюза. Това са пари и на българския народ, които просто се изпариха в последния месец, а другояче нашият проект за възобновяване към момента се размотава сред София и Брюксел “, възмути се Дражев.

Накрая той заяви и вест, че на 1 април, сдружението с нестопанска цел “Моя страна България “, дружно със “Свобода” и “Агора”, стартират безсрочни с искане за държавно управление от същински патриоти.

" Искаме държавно управление от патриоти, които няма да разрешат изменничества със Скопие, и Брюксел. Не може България да проси милиони от Брюксел, а Полша да получава 200 милиарда и от нашите вноски, Гърция да й опрощават 300 милиарда, а полските и гръцки пенсионери да получават четири-пет пъти по-високи пенсии от българските “, приключи Ивайло Дражев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР