Теориите на конспирацията винаги намират място, когато човечеството бъде сполетяно

...
Теориите на конспирацията винаги намират място, когато човечеството бъде сполетяно
Коментари Харесай

Почти една трета от американците вярват, че COVID-19 е създаден в лаборатория

Теориите на конспирацията постоянно намират място, когато човечеството бъде сполетяно от една или друга вълна. Мнозина към момента са уверени, че държавното управление на Съединени американски щати е провело офанзивата на 11 септември против Световния търговски център, има и такива, които са уверени, че СПИН е бил основан, с цел да ограничи популацията на малцинствата в Щатите, а през днешния ден значително хора са уверени, че пандемията от COVID-19 е лабораторен опит. Ако би трябвало да сме точни, 29% от американците, интервюирани от статистическата организация Pew, са на мнение, че коронавирусът произлиза от нечия лаборатория.

Конспираторите постоянно са на мнение, че химическото оръжие се появява по неточност (6%), както прекомерно постоянно се случва във филмите за супергерои. Именно този род в киното се трансформира в един от знаците за актуалното потомство, като към този момент повече от 20 години Железният човек и Батман образуват мисленето на милиони по целия свят.

Проучването се е постарало да обхване хора от друг пол, възраст, етнос, обучение и политически убеждения, като най-фрапантен е процентът на конспиратори измежду нискообразованите малцинствени групи с демократични възгледи. Именно там сред 34-39% са хората, които имат вяра на лабораторната доктрина.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР