Температурите тази сутрин са ниски, в повечето райони, между 0°

...
Температурите тази сутрин са ниски, в повечето райони, между 0°
Коментари Харесай

Мразовито утро, слънчево от обяд

Температурите тази заран са ниски, в множеството региони, сред 0° и 5° и още веднъж ще се образуват слани, съобщи Българската национална телевизия.

През деня ще бъде най-вече слънчево. Преди обяд на доста места в низините, котловините и към водните басейни ще има ниска облачност или мъгла. Максималните температури ще бъдат сред 16° и 21°, в София към 16°.

По северното крайбрежие на морето ще е най-вече слънчево, до момента в който над южното ще е с по-значителна ниска облачност. Температурите ще са към 18°-20°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан, по най-високите елементи на Рила и Пирин краткотрайно мощен вятър. Температури в курортите – от 10 до 15 градуса.

В четвъртък и петък ще остане най-вече слънчево, със утринни мъгли. Ще се затопля, дневните температури ще се покачат доста и в петък и събота оптималните ще са към и над 20°, в обособени региони и до 24°-26°. Съществено ще е покачването на температурите и в планините.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР