Тематично събитие посветено на българите решили да се завърнат от

...
Тематично събитие посветено на българите решили да се завърнат от
Коментари Харесай

Компания предлага работа на българи в чужбина, които искат да се върнат

Тематично събитие отдадено на българите решили да се завърнат от чужбина и да се осъществят в България се организира на 19 декември. TELUS International Europe и Пощенска кутия за приказки предоставиха сцената на клуб Carrusel на Ваня Щерева, Стефан Щерев, Александър Сано,, Димитър Калбуров и други Те показаха истории за живота зад граница, безконечната алтернатива чужбина- България, и фантазията да се прибереш вкъщи вечно. Разказът на Димитър Калбуров – „ Десет аргументи да живееш в България “ обра овациите на присъстващите в залата и сътвори доста въодушевление.

„ Тази вечер беше за всички тези можещи и надарени българи, които избират България за своето бъдеще, “споделиха от TELUS International Europe, “ Ние сме компания, която поставя изключителни грижи за нашите чиновници в София и Пловдив и предлага благоприятни условия за професионална реализация у нас. Държим да оправдаeм това че се назоваваме компанията на щастливите хора. “

Специалното издание на Пощенска кутия за приказки беше въодушевено от акцията на TELUS International Europe - „ Мога там, Искам тук “, която започва през юни тази година с цел да предложи условия и професионална реализация на десетки сънародници, живеещи в чужбина, само че жадуващи да се завърнат у нас. До този миг акцията е събрала повече от 1000 CV-та, изпратени от българи от четири континента и над 50 страни. Десетки към този момент са част от екипа на TELUS International Europe.

Кампанията е дейна до 31 декември 2017. Желаещите да да кандидатсват могат да го създадат на www.iskamstelus.com. „ Мога там, Искам тук “ предлага пакет за релокация, който включва 5 000 лева, самолетен билет до България, подпомагане от екипа на TELUS при определяне, документи и търсене на квартира, както и едномесечно настаняване в хотел при потребност.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР