Телевизиите не показват автентичните снимки и видеа от предградията на

...
Телевизиите не показват автентичните снимки и видеа от предградията на
Коментари Харесай

Депутат скандално нападна телевизиите и Русия. Причината

Телевизиите не демонстрират достоверните фотоси и видеа от предградията на Киев, тъй като фрагментите със зверствата на съветската войска са невъобразими. За събитията в Украйна се осведомявам най-вече от Telegram канали. В част от тях нищо от издевателствата не е блърнато или прикрито.

Нищо не оправдава да разстреляш преминаващ колоездач, да минеш с танка си върху движеща се лада или да насочиш оръдие/картечница върху автомобил със семейство с деца и да изпепелиш всички, да изнасилиш дами (понякога пред децата им), да избиваш наред за кеф... Стотици фотоси и видеа с невъобразими за случване през 2022 година в Европа неща.

Но очевидно не се е трансформирало доста, тъй като се сетих за разказите на баба ми, когато през 40-те през България са прекосявали съветски войски - изнасилвания, обири от домовете, а брат ѝ за малко не е изгубил живота си откакто взвод руснаци не били удовлетворени от алкохола, който им е обезпечил.

Немислимо е, че това се случва. Уж бе една " специфична интервенция ", единствено по военни обекти се стреляше, " втората войска в света " идваше да " освобождава " украинския народ от нацистите. Накрая се оказа, че специфичната интервенция е класическа война от 20 век, " втората войска в света " в действителност е много изостанала софтуерно и тактически, а вместо да освободи украинците им се натресе фашистки. 

Изводът: По всевъзможен метод би трябвало да оказваме помощ на Украйна, вместо да заравяме глави в пясъка и да споделяме, че нас това не ни вълнува.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР