Тежко предупреждение отправи Бойко Борисов по повод ескалацията на напрежението

...
Тежко предупреждение отправи Бойко Борисов по повод ескалацията на напрежението
Коментари Харесай

Борисов с тежко предупреждение. Заговори за гражданска война

Тежко предизвестие насочи Бойко Борисов във връзка ескалацията на напрежението към връщането на хартиената бюлетина като опция за гласоподаване наедно с машините. Лидерът на ГЕРБ се възмути от силовия митинг в петък, проведен от „ Продължаваме промяната ” и „ Демократична България ”, който не позволи зам.-председателя на Народно събрание Йордан Цонев в студиото на „ Панорама ” в Българска национална телевизия.

" И това, което направиха на Йордан Цонев. Това ескалиране, каквото стана пред дома на Йордан Цонев, ще докара до революция, това ли желаят те, предизвести Борисов, като съпостави демокрацията на Кирил и Асен с шпицкоманди ".
-->
" Никой към този момент няма да разреши да му се стои пред вратата както преди 2 години. С какво право вървят да му звънят на вратата.

Ще ли им е хубаво по този начин да се заложат пред къщите им. Или една група малцинство да каже какво да става, за какво вършим избори тогава? ", запита Борисов.

Борисов се включи в брифинга на ГЕРБ, на който бяха направени ужасяващи разкрития за връзката на Кирил и Асен с Джемкорп.

Ще дадем време на комисия в Народното събрание (НС) да откри всички обстоятелства и доказателства освен по сключване, а и по преустановяване на контракта с Джемкорп, сподели Десислава Трифонова.

" Кирил Петков и Асен Василев се скриха от комисия, освен, че се скриха, само че и излъгаха, че нямат документи. Недопустимо е, че министър си разреши да излъже по време на чуване. Това излиза наяве от думите на Росен Христов ", сподели още тя.

Заради въпрос, дали ГЕРБ ще поддържат държавно управление, издигнато от втория или третия мандат, Борисов сподели:

" То в случай че ги оставя да отговорят на този въпрос, ще е злополука, ще има отрязани ръце. Аз даже не желая да се включвам в този диалог. Нека служебният министър отговори дали са достоверни тези документи. Ако те са правилни и в случай че това, което споделя Даниел Митов, че 2 години, даже да се приключи този акт, продължава да работи, аз не знам по силата на кой закон може да подпишеш такова нещо ".

" И в " Продължаваме промяната (ПП), и в " Демократична България " (ДБ) има доста стойностни и качествени хора, това факсимиле го научих от тях. Но там има 1-2, които не стават. То и в ГЕРБ има. Петков отиде при Цветанка Ризова и тя с ненаситност го одобри, сподели, че Джемкорп не съществува.

Все още има задоволително огромна група в обществото, която им има вяра и с всеки минал ден ще научават повече неща за тях.

Говорят, че ние, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия желали да се върнат. Това е изконна лъжа. Само преди няколко седмици с техните правила, с техните машини, ние с 5% ги победихме. Какво ще ни помогне хартията. Просто нашите гласоподаватели желаят да имат избор.

С който и да е мандат тласкат страната единствено към безпорядък. Днес отново е обстрелвана нуклеарната централа в Запорожие и ние рискуваме да останем без парламент в тази конюнктура. Той попита какъв е този под паника боязън, че може да им се вземе флашката. Готови сме да сме съвносители по плана за Избирателен кодекс на Демократична България и Политическа партия, сподели Борисов.

Той не бил склонен обаче срокът да е един месец, тъй като това означавало, че страната се тласка към нови избори. Казва - " Според Борисов няма никакви учредения да се бърза с този закон ". Трябва пред камерите да се реши въпросът с флашките и кода.

Убеден съм, че другите партии - Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " Български напредък " няма да имат срещу да се направи една краткотрайна комисия, която пред камерите да реши. Те демонстрираха, че на Разпети петък могат да вземат решение Изборен кодекс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР