Теди Кацарова отново се среща с тв водещия Георги Любенов,

...
Теди Кацарова отново се среща с тв водещия Георги Любенов,
Коментари Харесай

Теди Кацарова и Георги Любенов отново заедно

Теди Кацарова още веднъж се среща с тв водещия Георги Любенов, с който въртеше обич преди повече от 10 години. Певицата и звездата от Българска национална телевизия отново са затоплили връзките си, писа „ Уикенд”. Те постоянно могат да бъдат засечени в софийските заведения на чаша вино, до момента в който водят задушевни диалози на четири очи.

След като преди 3 години мина 40-те, Теди Кацарова реши да отвори нова страница в живота си. Певицата, която беше много напълняла и искрено се беше занемарила, оставайки без непрекъснато мъжко наличие край себе си в продължение на години, предприе фрапантна смяна в метода си на живот. Тя мина на непоколебим хранителен режим, стартира да тренира постоянно, влезе във форма, а като разследване от това самочувствието ѝ естествено се увеличи. В резултат на тази смяна дъщерята на Силвия Кацарова се трансформира в мощен магнит за мъжете, а в частност – за бившето си гадже Георги Любенов. През 2010-а се разчу, че водещият и певицата са двойка. Тази връзка обаче не продължи дълго. Макар че след раздялата си те резервираха положителните си връзки, потвърждавайки, че не престават да са си доста близки, срещите им се случваха рядко и главно по работа. Явно обаче остарялата искра не е угаснала изцяло, а е траяла да тлее. И през днешния ден – 11 години след първия си опит да бъдат дружно, Теди и Жоро още веднъж се срещат.

Двойката бе засечена от кореспондент на „ Уикенд” преди дни в един от известните измежду артистите заведения за хранене в центъра на София. От пръв взор личеше какъв брой добре се усещат дружно някогашните гаджета. Те разговаряха оживено и се смееха, като не обръщаха съвсем никакво внимание на хората към себе си. И въпреки да се въздържаха от прекомерно явни интимности, отдалече личеше, че е химията сред тях не е изчезнала.

Самата Теди не крие, че от известно време има мъж до себе си. Тя обаче отхвърля да разкрие неговата идентичност. Твърди, че избира да резервира сходна информация единствено за себе си и най-близките си хора. Жоро пък в никакъв случай не е давал прекомерна публичност на своя персонален живот. Дали пък точно той не е новият-стар обичан на Теди? Запознати настояват, че срещата сред двамата, на която репортерът на „ Уикенд” стана очевидец, не е инцидентна. Напоследък те постоянно са забелязвани да споделят обща маса в столичните заведения. Но настойчиво настояват, че не ги свързва нищо повече от нормално другарство. Възможно ли е някогашни гаджета да бъдат толкоз положителни другари. Всеки психолог би удостоверил, че в случай че сред двама души е имало пристрастеност, тя мъчно би могла да се трансформира в чисто другарство на който и да е идващ стадий от тяхното другарство.

Теди Кацарова има един несполучлив брак зад тила си, поради който от години се старае да пази в загадка персоналния си живот. Певицата се омъжва за финландец, още когато е на 22 години. Бракът ѝ просъществува 9 години и завършва с бракоразвод. Младата жена тогава споделя, че брачният партньор ѝ Макс имал податливост към корист с алкохол, бил експлозивен по отношение на хората към себе си, в това число по отношение на личните ѝ родители, непрестанно я тормозел и се опитвал да я потиска на основата на нейния български генезис. Той мразел страната ни и желал да отдели жена си от нейните корени. Колкото и да се опитвала да поддържа връзката си, родната звезда не издържала на неприятното отношение на брачна половинка си и най-после го напуснала. Тя в никакъв случай не е крила, че след развода е била надалеч по-щастлива в сравнение с по време на брака си. Клюките към раздялата ѝ с Макс обаче са били като обеца на ухото ѝ. Оттогава насам Теди се старае да не подвига прекомерно доста звук към своите връзки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР