Абсолютно безобразие е международни престъпници да влизат и излизат от

...
Абсолютно безобразие е международни престъпници да влизат и излизат от
Коментари Харесай

ПП-ДБ вика Калин Стоянов в НС, за да обясни как Брендо е влязъл в България

Абсолютно безсрамие е интернационалните нарушители да влизат и излизат от страната без нито службите да ги засекат, нито Министерство на вътрешните работи да ги засече. Това не е първият случай, знаете за братя Галеви. Още тази седмица ще извикаме министъра на вътрешните работи да изясни по какъв начин по този начин един интернационален нарушител може да се появи на вратата на Софийския затвор и никой да не е схванал по какъв начин е влезнал в България. За мен отговорът е явен - Министерство на вътрешните работи и службите не работят. Реформите там не се случиха и те не работят.

Това съобщи депутатът от " - ", във връзка Евелин Банев - Брендо, който през вчерашния ден се съобщи на правоохранителните органи. 

" За Северна Македония желая да кажа, че 27 страни гласоподаваха българите да влязат в Конституцията на РСМ. Това беше по френското предложение и това гласоподаване не може да се промени. Ще бъде доста тъпо, в случай че Македония завие в тръга посока и не към Европа ", добави той. 

" С " Възраждане " не сме от една порода. Ние сме антикорупционна и проевропейска коалиция. Никой от водачите на ПП-ДБ не е разговарял с господин Костадинов. Категорично. Ние имаме друго виждане с тях за света. Нашите гласоподаватели могат да чакат, че ще бъдем една консистентна съпротива и няма да влизаме в никакви безпринципни сделки ", приключи. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР