През всичките години на прехода Брендо е бил покровителстван както

...
През всичките години на прехода Брендо е бил покровителстван както
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Някои задържани по делото Брендо сега са решаващи фактори в местната власт

През всичките години на прехода Брендо е бил покровителстван както политически, по този начин и от представители на службите. Това съобщи Цветан Цветанов, някогашен министър на вътрешните работи, пред БНР.

Той напомня съдействието с италианските управляващи по случая през 2012 година, когато Цветанов е началник на Министерство на вътрешните работи, като акцентира, че в случай че се проследят тогава арестуваните лица по делото " Брендо ", ще се види, че в този момент някои от тях са решаващи фактори в локалната власт, само че не посочи имена.

Цветанов уточни, че през 2012 година, е открит отчет в автомобила му,  Вътре е имало 14 или 18 телефона на негови сътрудници, с които той контактувал на права линия, добави той.
 Брендо желае да лежи в роден затвор италианската и румънската присъда
Брендо желае да лежи в роден затвор италианската и румънската присъда

Вече излежава най-лекото си наказване, което е у нас

Тогава, продължава Цветан Цветанов, успяхме, дружно с италианските управляващи, да задържим цялата проведена група на територията на страната, и някои излежаха своите присъди.

Относно повода, и доброволносе е предал, някогашният вътрешен министър сподели, че той или може да не е в положително здравословно положение, или се тормози за живота си. " При положително държание тук, той може да бъде предварително освободен ", акцентира Цветанов и обърна внимание на тези, в случай че той проговори, като отново не е конкретизирано кои са тези хора.

Цветан Цветанов сподели, че евентуално е обвързвана с постъпването на някаква оперативна информация, която може да бъде дискутирана от парламентарната комисия, която се занимава с надзор над службите.
 Демерджиев: Със засилена защита са още политици от сглобката
Демерджиев: Със засилена защита са още политици от сглобката

И за защитата, и за Брендо да се пита шефа на Министерство на вътрешните работи Калин Стоянов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР