Вчера имаше общо съгласие на външна комисия, че българската държава

...
</TD
>Вчера имаше общо съгласие на външна комисия, че българската държава
Коментари Харесай

Христо Иванов за списъка Миротворец: Очакваме реакция от МВнР

Вчера имаше общо единодушие на външна комисия, че българската страна би трябвало да ревизира защо става дума. Това съобщи съпредседателят на Демократична България в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Той уточни, че е предоставено и на за.-министъра на външните работи да се откри подобаващия метод да се ревизира дали има действителна опасност от тази обява, с цел да няма подозрение, че български жители, които са публицисти, могат да бъдат подложени на закани за мненията, които показват. 

Иванов добави, че се очаква на последващо съвещание на външна комисия да има реакция от Министерство на външните работи.

" Миротворец “ е украински уебсайт с база данни за лица, които Украйна смята за врагове на страната. Официално се назовава " Изследователски център за признаци на закононарушения срещу националната сигурност, мира, човешката сигурност и интернационалните правов ред на Украйна ".

Сред българите в черния лист с " врагове на Украйна " са проф. Иво Христов и доцент Валентин Вацев, Румен Петков, Ваня Добрева, Волен Сидеров, Елена Йончева, Велислава Дърева и други. На 15 април тази година е добавена и журналистката Диляна Гайтанджиева.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР