Пловдивският бизнесмен Борис Калибацев планира да изгради нова фабрика за

...
</TD
>Пловдивският бизнесмен Борис Калибацев планира да изгради нова фабрика за
Коментари Харесай

Пловдивски бизнесмен вдига нова фабрика

Пловдивският предприемач Борис Калибацев възнамерява да построи нова фабрика за произвеждане, предпазване и преправка на селскостопанска продукция и хранително-вкусова индустрия. Заводът ще се вдигне в парцел в непосредствена непосредственост до автомагистрала " Тракия " в землището на село Труд, предава Plovdiv24.bg .

Калибацев е внесъл в Регионална инспекция за опазване на околната среда съобщение за капиталово желание да промени предназначението на земеделска земя за неземеделски потребности.  Предвижда се върху повърхност от 115 278 кв.м. да се построи индустриално дружество за хранително– вкусовата индустрия за преправка на плодове и зеленчуци, произвеждане на консерви и сокове, както и хранилища за предпазване на готовата продукция. Сградите, които ще си построяват, ще са с железна и стоманобетонова структура, върху бетонови фундаменти и ограждащи панели. 

Имотът, в който ще построи фабриката, е благосъстоятелност на  компания " Безмер енерджи " ЕООД. Едноличен притежател на капитала й е " Филикон-97 ", която се има от Калибацев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР