Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21.00

...
Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21.00
Коментари Харесай

Множество конфликти тресат Къщата на Big Brother

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21.00 ч. по NOVA най-известната Къща ще се разтресе от голям брой спорове . Отзвукът от последните номинации, които Съквартирантите гледаха дружно със феновете, към момента не е минал и довечера ще забележим по какъв начин породилото се напрежение ще избухне на няколко фронта.
 
На последните номинации Мария номинира Шеф Петров с претекст, че тероризира всички в Къщата с безпардонното си държание. Певицата застана твърдо на страната на Тони в спора сред двамата, а довечера ще забележим по какъв начин нараненият Шеф ще се опита да приложи тактиките си против нея.
 
Близначките Алекс и Влади с нова загадка задача във VIP Brother

Тя обаче, също като него, не е елементарен съперник и двамата ще сътворят един от най-ожесточените кавги в Къщата досега. Дали фрапантното утежняване на връзките сред двамата водачи изрично ще раздели Съквартирантите на лагери и ще се намеси ли Тони в отбрана на Мария, следва да разберем.
 


Една обич е на път да се възроди за ново начало във VIP Brother

Сашка Васева и Даниел Златков дадоха ясна индикация, че няма да могат да станат другари в Къщата още през цялото време на VIP Brother . Двамата постоянно си разменят хапливи реплики, само че тази вечер напрежението сред тях също ще си пробие път и ще излезе нескрито.
 
Златков първи ще потърси борба с поп-фолк иконата, само че тя също няма да остане длъжна и пререканията ще прераснат в жестоки обиди, за които Сашка ще алармира на Big Brother.
 
Остри реакции след изненадващите номинации нажежават атмосферата в Къщата
 


След абсурда с Мария и обидните квалификации, които насочи по неин адрес, Мегз си завоюва още повече неприятели в Къщата. Непрестанните й прищявки, заниманията, които останалите намират за странни и непрекъснатото въвличане в живота на другите ще станат мотив за дълго разискване измежду Съквартирантите.
 
Ще се трансформира ли Мегз в новобранеца на Къщата или ще съумее да оформи собствен лагер, ще разберем довечера от 21.00 ч. по NOVA.

Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в уеб страницата на VIP Brother 2017 и на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук . Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY , a най-интересните моменти да следите във Vbox7 . По тематиката VIP Brother 2017 започва с решителен триумф (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР