Лято, изпълнено с вълнуващи моменти, забавление, екшън и добро настроение

...
Лято, изпълнено с вълнуващи моменти, забавление, екшън и добро настроение
Коментари Харесай

„Скрита самоличност“ връхлита ефира на NOVA от 3 юни

Лято, изпълнено с вълнуващи моменти, развлечение, екшън и положително въодушевление следва с програмата на NOVA в идващите месеци. Тогава за първи път в телевизионния ефир своя дебют ще направи международният шлагер „ Скрита идентичност “. От 3 юни всяка делнична вечер обичаният водещ Герасим Георгиев-Геро може да води участниците в новия формат до огромната премия от 100 000 лева А преди този момент – от 20 май, феновете могат да проследят старта на новите сезони на обичаната кулинарна конкуренция „ Черешката на тортата “ и хитовите сериали „ Магнум “ и “Новобранецът “.

На 3 юни следва предстоящото начало на международния шлагер „ Скрита идентичност “. Всяка делнична вечер от 20:00 ч. феновете могат да разчитат на доза положително въодушевление, до момента в който се разиграват огромни суми пари. Във всеки епизод един участник ще би трябвало да разпознава осем мистериозни самоличности по техните специалности или други забавни обстоятелства от биографиите им. Само безпогрешна вътрешен глас, бдителност в детайлите и логическо мислене могат да отведат до огромната премия от 100 000 лева, като на помощ идват любопитни улики и жокери.

„ Черешката на тортата “ ще се завърне с нови епизоди на 20 май в 20:00 ч., в които началник Манчев трансформира разпоредбите на играта в конкуренцията за почетния плакет. Той ще съчетае арбитърската си роля с виртуозни демонстрации в кухнята и ще слага специфични задания на звездните участници. Първи в непредвидените провокации ще се впуснат надарените артисти Рая Пеева и Кирил Недков, изпълнителите Таня Боева и Росен Янчев и „ Мис България “ 2022 Александра Кръстева. Стартът на кулинарното риалити идната седмица ще изпита тяхната креативност и ще ги върне към тяхното детство.

Петият и финален сезон на екшън сериала „ Магнум “ ще наблюдава работата и живота на чаровния частен детектив Томас Магнум (Том Селек) всеки работен ден от 21:00 ч. В новите епизоди на телевизионния шлагер хавайските следствия на Магнум не престават с цялостна мощ. Част от престъпните случаи, пред които ще се изправи детективът, този път включват следствия за съмнителна гибел от свръхдоза, закононарушения на корейска мафията, кражби и мистериозни отвличания.
От 20 май късната емисия на Новините на NOVA се завръща в нормалния летен график – от 22:00 ч. с одобрените двойки водещи на NOVA – Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов, a късната емисия на NOVA NEWS ще стартира в 23:00 ч.

От идващия понеделник в 22:30 ч. с четвърти сезон се завръща и „ Новобранецът “. В сериала към този момент е настъпила смяна, защото Джон Нолан (Филиън) стартира първата си година като формален патрулен служител на реда, до момента в който различен новобранец със комплицирано минало се причислява към сектора. По пътя на новите си отговорности Нолан ще поеме още провокации и рискови случаи – всичко това, до момента в който се ориентира в нова връзка и желанието си да завоюва ранга на учащ офицер допустимо най-бързо.

Гледайте NOVA през летните месеци всяка делнична вечер от 20:00 ч.!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР