Разберете нещо за себе си като отговорите на загадката в

...
Разберете нещо за себе си като отговорите на загадката в
Коментари Харесай

Тест: Кое лице изглежда по-щастливо?

Разберете нещо за себе си като отговорите на загадката в тази оптична заблуда. Оптичните илюзии постоянно си играят с мозъците на хората, само че това съответно изображение ще ви помогне да установите нещо евентуално ново за себе си.

На картинката има две огледални изображения, изобразяващи лице с повдигната вежда и усмивка.

Кое лице съгласно вас наподобява по-щастливо?

Ако смятате, че лявото лице наподобява щастливо, тогава може би сте по-скоро от разумната страна на нещата. Имате доста последователен и удобен метод към живота, мозъкът ви надвива върху сърцето ви.

От друга страна, в случай че мислите, че по-щастливото лице е дясното, демонстрира, че вие сте доста спокойни. Освен това интуитивни, проницателни и рефлексивни. Имате богато въображение и обичате да изразявате себе си по разнообразни креативен способи.

Някои теории разкриват, че едното полукълбо на мозъка господства над другата половина, което води до разнообразни способи на мислене и личностни черти на всеки субект.

Казват, че човек с преобладаващо ляво полукълбо е по-логичен, изчерпателен и справедлив. От друга страна, човек с преобладаващо дясно полукълбо е по-интуитивен, умислен и индивидуален.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР