Тази целувка се превърна в най-коментираната в света, обяви Кубрат

...
Тази целувка се превърна в най-коментираната в света, обяви Кубрат
Коментари Харесай

Кобрата: Джени дойде на купона след победата

Тази целувка се трансформира в най-коментираната в света, разгласи Кубрат Пулев в " Инстаграм ". Претендентът за международната купа на IBF попадна в епицентъра на скандал, откакто си разреши да целуне по устните репортерката Джени Суши след успеха си над Богдан Дину през уикенда.

Макар че самата Джени - известна като Кралицата на голото суши - не реагира с отвращение в обстановката, Кобрата бе раздран от рецензии в обществените мрежи. Освен това изданието, на което американката с филипински корени сътрудничи - " Вегас Спортс Дейли " - излезе с позиция, в която жигосах целувката като принудителен акт и се закани да проверява случая.
Шефовете на Джени Суши: Споделяме шока и болката й, ще проверяваме "Вегас Спортс Дейли " с позиция за целувката на Кубрат Пулев
" Сигурно сте видели видео, на което целувам кореспондентка след изявление. Всъщност Джени е моя другарка и след изявлението бях толкоз вдъхновен, че я целунах. По-късно същата вечер тя се причисли към мен и приятелите ми на купона след мача. След целувката и двамата се засмяхме и си благодарихме взаимно. Наистина няма нищо повече в тази история ", написа Пулев във " Facebook ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР